FOTO: Unirea Alba Iulia respiră, Adorian Himcinschi i-a produs Industriei Galda, pe „Cetate”, primul eșec stagional

Unirea Alba Iulia a câștigat derby-ul județean de pe „Cetate”, 1-0 (0-0), cu Industria Galda de Jos, ce a suferit întâiul eșec stagional și va pierde fotoliul de lider al Seriei a 5-a din Liga a 3-a. În urma acestei victorii „italiene”, reușită Lăsconi (74), la finele celei mai reușite prestații stagionale a „alb-negrilor” Adorian Himcinschi și-a securizat poziția șubredă pe banca tehnică a Unirii Alba Iulia, victoria fiind și o revanșă după eliminarea din Cupa României, de acum 10 zile, în urma loviturilor de departajare.

*Adorian Himcinschi: „Am demonstrat că Unirea trăiește și respiră”

O victorie foarte foarte importantă pentru tot grupul nostru, pentru că am trecut printr-o perioadă mai dificilă, în care rezultatele nu au fost cele așteptate. Am demonstrat că Unirea trăiește și respiră, și să nu uităm că am învins două echipe din județ, superioare valoric și financiar. Avem nevoie de răbdare, există potențial, lotul este foarte tânăr„, a menționat Adorian Himcinschi, la finele celui de-al doilea succes din tur.

INFORMARE COVID-19

Acesta nu se mai bazează, din diverse motive pe V. Răducanu și S. Turuș, iar în cazul unui rezultat nefavorabil era decis să renunțe, conform unor apropiați ai antrenorului unirist.

*Paul Ciucă: „Noi am greșit și asta ne-a costat”

Dacă în urmă cu 10 zile, Paul Ciucă savura calificarea din Cupa României, acum antrenorul găldenilor a suferit pe „Cetate” întâia înfrângere a toamnei, în al 7-lea meci oficial. „Felicit Unirea pentru victorie și le urez baftă în continuare. În ceea ce ne privește, nu este cazul să facem „înmormântare” din această înfrângere. Adversarii nu au greșit, noi am făcut-o și aici s-a realizat diferența. Dacă puteam să aleg, preferam calificarea din Cupă decât succesul în campionat. Coincidența a făcut să fie așa, noi ne-am dorit să învingem în ambele partide”, a menționat Paul Ciucă. Este prima victorie a Unirii împotriva Industriei în Liga a 3-a, după cele două eșecuri din ediția anterioară și eliminarea din Cupa României.

Dan HENEGAR

1 comentariu

maya 23 septembrie 2017 at 20:26

sunt bucuros ca tribunele au fost arhipline

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...