Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia respiră, Adorian Himcinschi i-a produs Industriei Galda, pe „Cetate”, primul eșec stagional

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia a câștigat derby-ul județean de pe „Cetate”, 1-0 (0-0), cu Industria Galda de Jos, ce a suferit întâiul eșec stagional și va pierde fotoliul de lider al Seriei a 5-a din Liga a 3-a. În urma acestei victorii „italiene”, reușită Lăsconi (74), la finele celei mai reușite prestații stagionale a „alb-negrilor” Adorian Himcinschi și-a securizat poziția șubredă pe banca tehnică a Unirii Alba Iulia, victoria fiind și o revanșă după eliminarea din Cupa României, de acum 10 zile, în urma loviturilor de departajare.

*Adorian Himcinschi: „Am demonstrat că Unirea trăiește și respiră”

O victorie foarte foarte importantă pentru tot grupul nostru, pentru că am trecut printr-o perioadă mai dificilă, în care rezultatele nu au fost cele așteptate. Am demonstrat că Unirea trăiește și respiră, și să nu uităm că am învins două echipe din județ, superioare valoric și financiar. Avem nevoie de răbdare, există potențial, lotul este foarte tânăr„, a menționat Adorian Himcinschi, la finele celui de-al doilea succes din tur.

Acesta nu se mai bazează, din diverse motive pe V. Răducanu și S. Turuș, iar în cazul unui rezultat nefavorabil era decis să renunțe, conform unor apropiați ai antrenorului unirist.

*Paul Ciucă: „Noi am greșit și asta ne-a costat”

Dacă în urmă cu 10 zile, Paul Ciucă savura calificarea din Cupa României, acum antrenorul găldenilor a suferit pe „Cetate” întâia înfrângere a toamnei, în al 7-lea meci oficial. „Felicit Unirea pentru victorie și le urez baftă în continuare. În ceea ce ne privește, nu este cazul să facem „înmormântare” din această înfrângere. Adversarii nu au greșit, noi am făcut-o și aici s-a realizat diferența. Dacă puteam să aleg, preferam calificarea din Cupă decât succesul în campionat. Coincidența a făcut să fie așa, noi ne-am dorit să învingem în ambele partide”, a menționat Paul Ciucă. Este prima victorie a Unirii împotriva Industriei în Liga a 3-a, după cele două eșecuri din ediția anterioară și eliminarea din Cupa României.

[nggallery id=4595]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea