// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Unirea Alba Iulia, eliminată din Cupa României de Industria Galda de Jos, la loviturile de departajare

FC Unirea Alba Iulia a fost eliminată din Cupa României, miercuri, de Industria Galda de Jos, după ce a fost învinsă la penalty-uri (4-2), cele 90, respectiv 120 de minute de joc terminându-se la egalitate, scor 1-1.

Unirea Alba Iulia a pierdut, pe Stadionul ”Cetate”, la penalty-uri meciul din cadrul fazei a 3-a din Cupa României, fiind învinsă de Industria Galda de Jos, echipă cu care se află în aceeași serie din Liga a III-a.

După cele 90 de minute tabela arăta 1-1, golul alb-negrilor fiind marcat în prima repriză de către Claudiu Davidaș. Industria Galda de Jos a a egalat prin Silviu Mureșan în a doua repriză. Bogdan Rodean, de la Galda de Jos, a fost eliminat în a doua repriză de joc, iar căpitanul echipei, Andrei Cernea a văzut și el roșu în a doua repriză de prelungiri. Un minut mai târziu a fost trimis la vestiare și Alex Man, de la Unirea Alba Iulia.

La meci au asistat circa 1.000 de suporteri.

FC Unirea Alba Iulia: Cătălin Suciu, Cornel Boboia, Ionuț Grozav, Alex Man, Adrian Matei, Sorin Fulea, Cipri Selagea (cpt.), Filip Morar, Claudiu Davidaș, Daniel Lasconi, Silviu Turuș (Au mai intrat: Andrei Petric, Narcis Rus, Andrei David, Daniel Tat, Bogdan Ștef, Darius Schiau, Cristi Păcurar).

Industria Galda de Jos: Cătălin Ștef, Florin Schiau, George Olar, Bogdan Rodean, Ionuț Boancă, Daniel Lupșan, Denis Dup, George Goronea, Andrei Cernea (cpt.), Flaviu Baghiu, Silviu Mureșan (Au mai intrat: Vasile Iancău, Kiby Gombocz, Raul Buligă, Cristian Vonya, Adrian Costea, Alecu Alexandru, Răzvan Trif).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la FOTO: Unirea Alba Iulia, eliminată din Cupa României de Industria Galda de Jos, la loviturile de departajare

  1. maya 14.09.2017 la 7:05

    f c unirea……aceesi marie cu alta palarie…..mult zgomot pentru nimic….sigur nu ajung banii

  2. maya 14.09.2017 la 7:07

    pentru asemenea rezultate sa joace la oarda sau micesti pentru ca nu au stofa de municipal …..