FOTO. Un TIR încărcat cu ciocolată a ars după ce a lovit un stâlp, o ţeavă de gaz, apoi s-a oprit în curtea unei gospodării. Focul s-a extins la acoperiș, iar localnicii din sat au rămas fără curent

Un TIR încărcat în cu ciocolată a ars în totalitate miercuri dimineața după ce șoferul acestuia a ieșit de pe partea carosabilă, a lovit un stâlp de electricitate, o țeavă de gaz și a rupt gardul unei locuințe din comuna mureșeană Nadeș.   

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș, maior Cristian Virag, a declarat, că în urma accidentului localnicii din Nadeș au rămas fără energie electrică în vreme ce flăcările s-au extins la casa din curtea în care a intrat TIR-ul.

”În urma accidentului rutier, incendiul la locuință s-a manifestat pe circa un metru pătrat, fiind lichidat. Conducătorul TIR-ului a fost transportat la Spitalul din Târgu-Mureș, conștient, cu dureri de cap și de spate. TIR-ul a ars în totalitate, iar drumul a fost blocat pe ambele sensuri. Curentul a fost întrerupt pe toată linia, iar o conductă de gaz a fost afectată”, potrivit lui Virag.

Accidentul s-a produs după ce șoferul TIR-ului încărcat cu ciocolată a pierdut controlul asupra autovehiculului, a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit un stâlp de electricitate, o țeavă de gaz și gardul casei. Astfel, TIR-ul s-a oprit în curtea gospodăriei.

Șoferul a declarat polițiștilor că incendiul a izbucnit imediat după impact, iar specialiștii ISU cercetează cauzele producerii acestuia. De asemenea, în paralel și polițiștii fac cercetări.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...