Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Un om de afaceri ridică un ansamblu rezidențial în zona Alba Mall din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

În Alba Iulia, la nici 500 de metri de Alba Mall, se ridică un nou cartier rezidențial. Dezvoltatorul, una dintre cele mai mari companii de construcții din Alba Iulia, Almax Group SRL, condusă de omul de afaceri Tecșa Neluțu, investește în construirea a 5 blocuri cu trei etaje, dispuse pe un teren de peste 7.000 de metri pătrați.

Potrivit planului urbanistic zonal, aprobat deja de consiliul local albaiulian în baza documentației prezentate de investitor, cele 5 imobile terasate propun peste 80 de apartamente, de 2 și 3 camere, care vor beneficia de locuri de parcare individuale, parc de joacă amenajat pentru copii, zonă verde, alei de acces pavate și iluminat public.

În zonă, rețeaua de utilități deja existentă garantează branșarea facilă a investiției la gaz, curent, apă, canal, accesul în cartierul rezidențial realizându-se din strada Costache Negruzzi, una recent asfaltată și modernizată.

Primul bloc din seria celor 5 prevăzute de proiect este astăzi ridicat, în faza la gri, asta însemnând că instalațiile termice, electrice și sanitare sunt executate, geamurile montate, iar potrivit investitorului pe care l-am contactat pentru detalii suplimentare, acesta va fi gata de dat în primire viitorilor proprietari nu mai departe de lunile august-septembrie ale acestui an.

Predarea se face la cheie, apartamentele de 53 până la 69 de mp beneficiind de balcoane largi, chiar și de 11 mp, și de finisaje de înaltă calitate cu care Almax Group și-a obișnuit deja clienții. Proiectul imobiliar anterior, ”Otilia Residence”, prin care s-a conturat de la zero o stradă întreagă de duplexuri cochete în zona Lidl, a fost un real succes, în doi ani de la demararea șantierului casele fiind nu doar construite, ci și vândute.

Cu o experiență în domeniu de mai bine de 10 ani, Almax Group promite să surprindă și de această dată prin calitatea lucrărilor, dar și prin respectarea termenelor de execuție. De altfel, niciun apartament din noul complex imobiliar din zona Alba Mall nu se construiește cu banii viitorului proprietar, locuințele nu se vând la stadiul de proiect conturat pe o planșă, ci doar atunci când sunt fizic gata, la gri sau la roșu, în cazul în care clientul preferă alte finisaje.

Mai mult, flexibilitatea dezvoltatorului propune suplimentarea locurilor de parcare per apartament, dacă există o solicitare în acest sens. Prețurile pentru metrul pătrat predat la cheie pornesc de la 700 – 850 de euro, investitorul acceptând plata și prin programul ”Prima Casă”, iar contractele pentru prima serie de apartamente se pot încheia încă de acum, cu plata unui avans.

Detalii se pot obține direct de la dezvoltator, la numărul de telefon: 0751.469.494.

[nggallery id=6809]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Gratis Sweet Bonanza Spelen: Hoe en Waar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sweet Bonanza Gokkast Review Pragmatic Play Контент Sweet Bonanza Demo & Review Wat is een Candy Bomb in Sweet Bonanza? Frequently Asked Questions about Sweet Bonanza Dice Free Online Slot Game Sweet Bonanza Freispiele Winsten maximaliseren en verantwoord spelen Game Features Bonuskansen maximaliseren Wat is de RTP bij Sweet Bonanza? Welke onderscheidende kenmerken heeft Sweet […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea