// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

FOTO. Un nou accident pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, la intersecția ”problemă” de la Drâmbar: Trei mașini implicate

Un nou accident s-a produs, luni, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, la intersecția ”problemă” de la Drâmbar. Trei mașini au fost implicate, iar traficul e îngreunat.

Potrivit Poliției Alba, accidentul nu s-a soldat cu victime.

”Trafic îngreunat pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia unde trei auto au intrat în coliziune. Nu sunt victime. Polițiștii dirijează traficul”, potrivit Poliției Alba.

Nu se cunoașterii dinamica accidentului la ora aceasta. Polițiștii o cercetează la ora aceasta.

Revenim cu amănunte

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la FOTO. Un nou accident pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, la intersecția ”problemă” de la Drâmbar: Trei mașini implicate

  1. GIGI 03.12.2018 la 17:18

    Simplu, sa se taie plantele care ingreuneaza visibilitatea celor care vor sa traverseze soseaua indreptandu-se catre Drambar. Si, a doua posibilitate de evitare a accidentelor, construirea unui sens giratoriu.

  2. AVRAM IANCU 03.12.2018 la 17:55

    Oare cati oameni vor muri sau se vor nenoroci in acel nod rutier al nimanui, ca organele care ne conduc sa faca ceea ce trebuia de mult facut?

  3. miky 03.12.2018 la 19:28

    De nenumarate ori a fost adusa la cunostinta primarilor din Alba si Ciugud problema insa ii doare-n cot ca nu se pot lauda prin ziare cu asta numai cu pontoane pe Mures smarturi d-astea. Ceva cu adevarat util ce protejeaza viata nu le atrage atentia.