Rămâi conectat

Sport

FOTO: „U” Cluj, meci caritabil pe „Cetate” | Supercupa Campionatului Municipal de fotbal

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

U Cluj Student Sport 43Echipa „şepcilor roşii”, cea mai iubită formaţie din Ardeal, „U” Cluj a fost prezentă miercuri, 21 octombrie, pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia pentru a juca un meci caritabil ale cărui încasări vor fi donate Aşezământului Social „Sf. Vasile cel Mare” din municipiul reşedinţă de judeţ.

*”Șepcile roșii” caritabile

„U” Cluj a fost reprezentată de echipa juniorilor A, condusă de Călin Sălajan. Scorul nu a contat, deși vizitatorii au luat meciul în serios. „Este un gest de binefacere, ne-a făcut plăcere să fim prezenți la această acțiune de suflet, un lucru extraordinar pentru copii”, a spus antrenorul Călin Sălăjan.

Au fost puțini spectatori, dar printre ei s-au numărat și copiii de la Așezământul „Sf. Vasile cel Mare” Alba Iulia, care, conduși de părintele Marcel Duda, au încurajat ambele echipe. La final a urmat o poză de grup, cu micuții intercalați printre fotbaliști.

De-a lungul derulării Campionatului Municipal de mini-fotbal au fost strânse fonduri de la echipele participante, banii urmând să fie donați așezământului social albaiulian.

Motivul, o partidă demonstrativă susţinută de fosta prim-divizionară, împotriva selecţionatei Campionatului Municipal de Minifotbal.

Cu acest prilej s-a tras cortina peste a treia ediţie a întrecerii sportive organizată de Primăria Municipiului Alba Iulia, în colaborare cu Asociaţia „Student Sport” Alba Iulia (condusă de Cătălin Costea), partener media fiind ziarul Unirea.

De la ora 17.00 s-a dispută Supercupa respectivei competiţii, între STH (locul 2 în campionat, Arhimar a refuzat) şi „Şase” (câştigătoarea cupei), iar la ora 18.00 va fi festivitatea de premiere.

Studenţii nu sunt la prima iniţiativă de acest gen, în 2013, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” disputându-se un meci caritabil, încasările, peste 5000 de lei (licitaţie pentru tricourile unor echipe de Liga 1) fiind donate Căminului „Steaua Speranţei”.

[nggallery id=1155]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea