FOTO: Trupul şoferului căzut cu camioneta în râul Mureş înghiţit fără urmă de ape. Pompierii au reluat căutările

La 3 zile de la teribilul accident petrecut vineri între localităţile Balomir şi Acmariu, când şoferul unei autoutilitare de 3,5 tone s-a răsturnat cu tot cu autovehicul de pe un pod plutitor (brudină) în râul Mureş, şansele ca bărbatul înghiţit de ape să fie încă în viaţă sunt potrivit echipei de intervenţie minime.

Un echipaj de pompieri al ISU Alba a reluat în această dimineaţă căutarea pe rîu a bărbatului de 49 de ani din comuna Blandiana.

Elit ELIT

Potrivit IPJ Alba, când a ajuns la mijlocul râului Mureş siguranţa de susţinere a mecanismului de antrenare a podului plutitor (un dispozitiv mecanic angrenat de un scripete şi un cablu) s-a rupt, fapt ce a determinat ca podul să se încline şi autoutilitara să se răstoarne în râu.În acele momente de panică, pentru a se salva, victima a sărit în râul Mureş, unde a înotat pe o distanţă de câţiva metri în aval, după care a dispărut în apele învolburate ale Mureşului. Administratorul podului plutitor a reuşit să rămână pe pod şi astfel să fie salvat de către echipele de intervenţie.

Vineri seară s-a reuşit scoaterea din râul Mureş a autoutilitarei. Trupul bărbatului însă pare să fi dispărut fără urme în apele învolburate ale Mureşului.

foto Dorin Galdău (Antena 3)

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

1 comentariu

TRATAMENT PTR. MILITIENI! 16 aprilie 2013 at 8:02

Da , DUMNEZEU nu e tigan ! Asa se va intimpla pe parcursul vietii cu toti care au fost Militieni.
Acesti oameni au fost oamenii dracului si ai satanei , si de aceea toti vor avea un sfirsit tragic , asta li se prevesteste tuturor .
Acest militian care a fabricat dosare penale pe banda rulanta si a incarcerat sute/mi de romani a ajuns mincare la pesti , si nu o sa-l gaseasca pina in luna iulie 2013 , cind un pescar o sa-l agate cu cirligul unditei .
Ne pare … rau , dar nu avem ce face .

Comentariile sunt oprite