Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Trecerile de pietoni de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din zona pasajului, oficial DESFIINȚATE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, cele două treceri de pietoni dintre Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Parcul Unirii din Alba Iulia, din zona pasajului subteran, au fost oficial desființate de către autorități.

Cei care vor dori să treacă dintr-o parte într-alta a celor două zone vor trebui astfel să folosească pasajul subteran, proaspăt renovat și inaugurat de către Primăria Alba Iulia.

Pentru a se asigura că trecătorii vor observa această schimbare, autoritățile au amplasat chiar și semne pentru a atenționa pietonii și pentru a evita eventualele neîntelegeri.

Reamintim că, pasajul subteran care face legătura între Parcului Unirii și Bulevardul 1 Decembrie a fost redat circulației pietonale, în 14 iulie, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să aștepte la semafor ca să treacă strada de pe Bulevardul 1 Decembrie sau invers.

Foto: Alexandru Andrei Micu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea