Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| TRANSFORMAREA orașului Câmpeni, plănuită de primarul său: Capitala Țării Moților va avea un HELIPORT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Orașul Câmpeni va avea o nouă „față”, datorită unei serii de investiții anunțată de primarul Dan Cristian Pașca.

„Trei obiective importante pe lista administrației publice locale din Câmpeni: achiziționarea fostului stadion, finalizarea parcului din centrul orașului și asfaltarea drumului spre Certege

Pentru a se dezvolta, o comunitate are nevoie să acceseze fonduri din mai multe surse: bani europeni, guvernamentali dar și credite bancare.
Bugetul local al orașului Câmpeni nu poate din păcate să facă față tuturor investițiilor de care avem nevoie.

Din acest motiv este necesar să identificăm orice sursă de finanțare care poate contribui la dezvoltarea localității noastre.

Este prioritar să finalizăm reabilitarea centrului civic și a parcului din centrul orașului, proiect început de fosta administrație și pentru care nu s-au alocat toate fondurile necesare.
Singura soluție viabilă urgentă pe care am identificat-o pentru ca acest proiect să fie finalizat este un credit bancar. Intenționăm să contractăm un astfel de credit pentru a finaliza lucrările și a reda centrului orașului înfățișarea pe care o merită. Acest credit poate fi o soluție rapidă și pentru asfaltarea drumului principal de acces spre localitatea aparținătoare Certege. Vom avea grijă să gestionăm cu atenție acest demers pentru a nu îndatora foarte mult bugetul local.

Aș vrea să vă dau și câteva exemple de localități unde s-au accesat credite bancare pentru investiții:
– Ocna Mureș – 7 milioane lei
– Cugir – 20 milioane lei
– Zlatna – peste 76 milioane lei
– Alba Iulia – 155 milioane lei

Această soluție este rapidă și poate ajuta la dezvoltarea orașului. Am identificat împreună cu echipa și sursele de rambursare a creditului.

Nu trebuie să ne speriem de aceste credite. Cred că fiecare dintre noi am avut cel puțin o dată în viață un credit luat de la bancă pe care l-am plătit și cu ajutorul căruia am reușit să ne rezolvăm problemele urgente.

De asemenea, trebuie să achiziționăm fostul stadion pentru a amenaja acolo un heliport necesar elicopterelor SMURD dar și pentru a dezvolta o bază de agrement pentru localnici.

Sper să avem sprijinul tuturor consilierilor locali și aceștia să înțeleagă că avem nevoie să demarăm demersurile necesare pentru dezvoltarea orașului și creșterea calității vieții cetățenilor noștri.
La Primărie nu facem politică ci administrație publică!

Cristian Dan Pașca
Primarul Orașului Câmpeni”, a scris edilul, pe pagina sa de socializare din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea