Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. TRAGEDIE pe o șosea din Italia: Patru tineri români au DECEDAT într-un accident CUMPLIT. Cel mai mic avea 14 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier tragic a pus capăt vieții a patru tineri de origine română duminică, 14 iulie, la Sant’Andrea, în provincia Forlì-Cesena. Victimele aveau 14, 17 și 19 ani. Șoferul era un bărbat în vârstă de 35 de ani.

Azi dimineaţă, în Italia, patru tineri români cu vârste de 14, 17, 19 şi 35 de ani au murit într-un accident rutier la Sant’Andrea.

Presa italiană scrie că maşina în care se aflau cei patru tineri români, un Seat Leon, s-a răsturnat într-un șanț în via Dismano în Sant’Andrea, după ce şoferul de 35 de ani a pierdut controlul volanului.

Impactul a fost atât de puternic încât toţi cei patru băieţi, rezidenţi în provincia Forlì – Cesena, între care doi fraţi minori, au murit pe loc.

După ce au reconstituit dinamica accidentului, poliţiştii au anunţat ca posibile cauze ale tragediei viteza excesivă şi faptul că şoferul ar fi adormit la volan.

Maşina ar fi lovit un parapete aflat pe marginea drumului, după care s-ar fi răsturnat într-un şanţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea