Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO UPDATE| TRAGEDIE în Alba: Femeia de 69 de ani disparută din Blaj a fost găsită DECEDATĂ pe râul Târnava

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| TRAGEDIE în Alba: Femeia de 69 de ani disparută din Blaj a fost găsită DECEDATĂ pe râul Târnava

Femeia în vârstă de 69 de ani din municipiul Blaj, dată dispărută de familie în cursul zilei de vineri, 13 mai, a fost găsită decedată în apele râului Târnava de către pompierii militari de la ISU Alba.

Pompierii Gărzii de intervenție Blaj în cooperare cu Detașamentul de pompieri Aiud au fost solicitați să intervină pentru căutarea – salvarea unei persoane dispărute în municipiul Blaj, pe malul râului Târnava.

CITEȘTE ȘI: Alertă în Alba: Femeie de 69 de ani din Blaj, dată DISPĂRUTĂ. A plecat de la locuința unei rude și nu a mai ajuns acasă

Din nefericire, după mai multe ore de căutări, persoana a fost găsită pe râul Târnava de către echipajele prezente la locuri solicitării, însă aceasta prezenta semne incompatibile cu viața fiind declarat decesul acestuia.

UPDATE: Cercetarea la fața locului este in desfășurare. La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme de violență.

Reamintim că la data de 13 mai 2022, în jurul orei 07,30, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată de către o femeie din Blaj, cu privire la faptul că, în cursul zilei de ieri, 12 mai, verișoara sa, ALECUȘAN SAVINA, de 69 de ani, i-a făcut o vizită, iar în jurul orei 15,30 a plecat spre locuința sa, din Blaj, fără să mai ajungă acasă și fără a se cunoaște unde ar putea fi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea