Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| TRAGEDIA din Alba: Cum au intervenit Salvamont Alba și echipajul SMURD, chemați la locul unde un bărbat și-a pierdut astăzi viața, în creierul munților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

TRAGEDIA din Alba: Cum au intervenit Salvamont Alba și echipajul SMURD, chemați la locul unde un bărbat și-a pierdut astăzi viața, în creierul munților

Salvatorii montani și echipa SMURD Alba au fost solicitați să intervină ca forță de sprijin în cazul unui bărbat în vârstă de 43 de ani care a decedat în timp ce se afla la muncă pe munte.

Persoana se afla într-un loc izolat și greu accesibil din zona situată între Răicani-Poiana Galdei-Băile Romane. Deoarece nu se putea ajunge cu ambulanța SMURD și nici cu mașina de teren, salvatorii montani împreună cu colegii de la SMURD Alba, au urcat echipamentele pe jos până la locul indicat de dispecerul ISU care ne-a oferit coordonatele GPS.

În ciuda condițiilor dificile, reprezentanții Salvamont Alba și echipa SMURD Alba au făcut tot posibilul pentru a ajunge la locul indicat, și au depus toate eforturile necesare pentru a ajunge la persoana în cauză.

Cu toate acestea, în momentul în care au ajuns la locul indicat, a fost deja declarat decesul. Echipa de salvatori montani și paramedici au folosit targa pe roți „UT 2000” pentru a transporta trupul neînsuflețit până la o potecă mai umblată, apoi au coborât până la mașini și în com. Galda de Jos, pentru a fi preluat de o firmă de pompe funebre.

Intervenția s-a finalizat la orele 16:00, după ce reprezentanții Salvamont Alba și echipa SMURD Alba au depus toate eforturile necesare pentru a ajuta în această situație tristă. Salvatorii montani au transmis condoleanțe familiei persoanei decedate pe munte și au sperat ca aceștia să depășească cât mai ușor șocul pricinuit de pierderea suferită.

În pofida condițiilor meteo nefavorabile și a situației triste cu care s-au confruntat, reprezentanții Salvamont Alba au apreciat colaborarea camaraderească cu colegii de la SMURD Alba și au salutat efortul comun depus în cadrul acestei acțiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea