Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Toma Coconea, vedeta evenimentului ”Șureanu Mountain-Bike & Fly Festival” de la domeniul Schiabil Șureanu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Evenimentul ”Șureanu Mountain-Bike & Fly Festival” s-a încheiat duminică 15 septembrie la Domeniul Schiabil Șureanu.

“Din cauza vremii nefavorabile concursurile de parapantă nu s-au putut desfășura. Cu toate acestea însă cei care s-au înscris pentru competiția de mountain-bike au reușit să parcurgă sâmbătă traseul dat de către organizatori, iar la finalul zilei a avut loc festivitatea de premiere.

Pe clasamentul general, câștigătorii, în ordine descrescătoare au fost: Mareș Andrei, care a obținut cel mai bun timp: 1h 10 min 15 sec, Pascu Sergiu și Marinescu Constantin.

La clasamentul feminin, locul I a fost ocupat de Țana Alexandra, locul a doilea de Toma Ioana, iar locul al treilea de Guș Iulia. La clasamentul masculin, categoria de vârstă 18-19 ani, locul întâi a fost ocupat de Mareș Andrei, liderul competiției, locul al doilea a fost ocupat de Pascu Sergiu, iar locul al treilea a fost ocupat de Constantin Marinescu.

La categoria de vârstă 30-39 de ani primii trei clasați au fost Chira Septimiu, Cristian Deacu și Trifan Vasile, toți trei practicanți ai zborului cu parapanta, care neputând să zboare au ales să intre în competiția de mountain-bike.

Câștigătorii la categoria de vârstă +40 au fost Constantinu Marinescu și Toma Sorin.

Premiile au constat în plachete, diplome, tricouri, skipass pentru o zi și cazare la pensiunile din zonă.

Evenimentul de la Domeniul Schiabil Șureanu a fost onorat de prezența lui Toma Coconea, cunoscut în întreaga lume prin participarea sa la competiția Red Bull X Alps și prin rezistența sa ieșită din comun. Sportivul a apreciat frumusețea și potențialul zonei unde este situat domeniul schiabil și totodată a salutat inițiativa organizării unui astfel de festival.

”Șureanu Mountain-Bike & Fly Festival” a fost organizat de Domeniul Schiabil Șureanu, și Consiliul Județean Alba. Parteneri în organizarea acestui eveniment au fost: clubul ”The Raven”, Hotel Sf. Petru, Pensiunea Bellamy, Pensiunea Șureanu din Poarta Raiului, Alba Sport Vision, Primăria Cugir, Primăria Săsciori și Primăria Șugag: Partenerul media al evenimentului a fost televiziunea Alba Tv”, se arată într-un comunicat remis presei de organizatorii evenimentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea