Rămâi conectat

Sport

FOTO: Tenismena Ivana Cioringa (TC Sun Alba Iulia), 7 turnee câştigate în 2015 şi noul lider naţional la categoria 10 ani

Dan HENEGAR

Publicat

în

Jucătoarea de tenis de câmp Ivana Cioringa, legitimată la TC Sun Alba Iulia va fi, începând cu 1 ianuarie 2016 lider în clasamentul naţionalIvana Cioringa TC Sun Alba Iulia 8 feminin al Federaţiei Române de Tenis, la categoria 10 ani.

Talentata tenismenă este noua câştigătoarea a competiţiei “Cupa de toamnă Tenski”, disputată la Braşov, în perioada 7-9 noiembrie, la respectiva categorie de vârstă. Acest turneu de final al sezonului o va aduce, la startul anului 2016 în fruntea ierarhiei naţionale a FRT.

La turneul de la Braşov, Ivana Cioringa a învins-o în finală pe Gloria Ganea (CS Pro Sibiu), cu scorul de 6-2, 6-0. Pentru Ivana, 2015 s-a dovedit un an plin de realizări, având 7 victorii consecutive, la diverse turnee, la categoria sa de vârstă, anunţându-se o speranţă a “sportului alb” din România, la această vârstă fragedă.

[nggallery id=1256]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea