Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO| Târgul „Belșug Teiușan”: O expoziție cu vânzare ce aduce bogățiile toamnei în Piața Agroalimentară din Teiuș

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO| Târgul „Belșug Teiușan”: O expoziție cu vânzare ce aduce bogățiile toamnei în Piața Agroalimentară din Teiuș

Târgul cu Expoziție și Vânzare „Belșug Teiușean”, Ediția a X-a, a luat startul sâmbătă dimineața, transformând Teiușul în centrul culorilor și aromelor toamnei.

Producătorii din zona orașului Teiuș, specializați în cultivarea fructelor, legumelor, și a produselor lactate, au adus în Piața Agroalimentară din localitate o adevărată explozie de savoare și prospețime.

În cadrul acestui târg, culorile și gusturile toamnei au fost prezentate într-un mod unic, prin expoziții spectaculoase care au adus laolaltă bogățiile sezonului. Gospodarii din Teiuș au contribuit cu generozitate la acest eveniment, oferind vizitatorilor bunătăți autentice și delicioase.

Ediția din acest an a adunat, la fel ca în trecut, zeci de producători locali entuziaști, dornici să împărtășească deliciile toamnei cu comunitatea lor.

Evenimentul a fost onorat și de prezența oficialităților județene, cu președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, și vicepreședintele CJ Alba, Marius Hațegan, care au venit să susțină această manifestare dedicată frumuseții și prospețimii produselor locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

18-19 mai 2024 | Urban Playfield la Alba Iulia: Festivalul sporturilor luate în joacă pentru cei mici și cei mari, în Cetatea Alba Carolina. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 mai 2024 | Urban Playfield la Alba Iulia: Festivalul sporturilor luate în joacă pentru cei mici și cei mari, în Cetatea Alba Carolina. PROGRAMUL Cetatea Alba Carolina se transformă într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Urban Playfield începe călătoria prin 10 orașe din România în Alba Iulia. Urban Playfield, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea