Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Tânăra din ALBA care muncește să devină ofițer în Forțele Navale: „Am fost familiarizată cu regimul militar încă de la liceu”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăra din ALBA care muncește să devină ofițer în Forțele Navale: „Am fost familiarizată cu regimul militar încă de la liceu”

Trif Camelia, o tânără de 21 de ani din Bucerdea Grânoasă, județul Alba, a acordat un interviu pentru Ziarul Unirea despre cariera sa în cadrul marinei militare și despre participarea ei la concursul „Gânduri pentru mama”.

Tânăra a absolvit Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța în 2020 și a hotărât să își continue studiile la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța, unde urmează să ocupe o funcție în cadrul Forțelor Navale Române.

În interviu, Trif Camelia a explicat că a ales să urmeze o carieră în marină pentru că este locul potrivit pentru a-și dezvolta atât cariera profesională, cât și cea personală.

Fiind absolventă a unui colegiu cu specific de marină, a fost familiarizată cu o parte din ceea ce înseamnă o carieră în Marina Militară și a realizat că îi place să profeseze pe această ramură a Armatei României.

În ceea ce ține de participarea la concursul „Gânduri pentru mama”, organizat de Ziarul Unirea și câștigat de către tânără cu o lucrare sclipitoare, Trif Camelia a explicat că sursa de inspirație a fost chiar tema concursului și că a fost entuziasmată să își exprime gândurile și sentimentele față de mama în mod public.

Câștigarea acestui concurs a însemnat mult pentru ea și a fost o răsplată pentru curajul de a-și exprima sentimentele față de mama într-un mod atât de sincer.

Întrebată cum își echilibrează viața de studentă cu participarea la concursuri și alte activități extracurriculare, Trif Camelia a explicat că nu a participat de foarte multe ori la astfel de activități, dar că dacă va afla informații despre alte activități interesante, va participa fără ezitare.

În ceea ce privește planurile sale de viitor pentru cariera în cadrul marinei, Trif Camelia a explicat că își dorește să lucreze la bordul unei nave militare, considerând că este locul potrivit pentru ea.

Trif Camelia este o tânără ambitioasă și dedicată, care și-a ales cu grijă cariera în cadrul marinei militare și care se concentrează pe dezvoltarea profesională și personală. Participarea sa la concursul „Gânduri pentru mama” arată că are și o latură sensibilă și că își apreciază și respectă familia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea