Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO: Suspecții de uciderea bărbatului din Câmpeni au fost reținuți – procurorii cer mandate de arestare preventivă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

*Bărbatul a fost lovit cu pumnii și picioarele, după care a fost aruncat în albia pârâului din apropiere, unde a decedat

Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată prin SNUAU 112, la data de 8 septembrie, ora 4.23, cu privire la faptul că în albia pârâului Valea Caselor din Câmpeni, se află o persoană căzută în apă.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare care a constatat că în albia pârâului se afla cadavrul lui F.G.R., de 41 de ani, din Câmpeni. Cu ocazia examinării sumare a cadavrului s-a constatat că prezintă mai multe urme de violenţă iar pe carosabil au fost observate mai multe pete de sânge, în cauză existând suspiciunea că bărbatul a fost victima unei infracțiuni comisă cu violenţă, motiv pentru care a fost anunţat şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat că în dimineaţa zilei de 8 septembrie, în jurul orei 4.00, victima, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, se deplasa de strada Transilvaniei din oraşul Câmpeni, moment în care s-a întâlnit cu P.V.V., de 21 de ani, D.P., de 25 de ani şi D.C., de 21 de ani, toţi din Câmpeni, care i-au cerut 5 lei şi sticla cu bere pe care victima o avea în mână.

Întrucât F.G.R. a refuzat să le dea celor trei suma de bani şi sticla cu bere solicitate, aceştia i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnul şi picioarele în zona capului, după care l-au deposedat de încălţăminte şi l-au aruncat în albia pârâului Valea Caselor, părăsind locul faptei.

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate, cei 3 suspecţi au fost reţinuţi şi conduşi la sediul Poliţiei Orașului Cîmpeni pentru continuarea cercetărilor.

În urma investigaţiilor efectuate în cauză şi a concluziilor provizorii formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, care a concluzionat că „moartea lui F.G.R. a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin înec, la o persoană care prezenta traumatism cranio – cerebral recent, care i-a putut determina starea de inconştienţă”, dosarul a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru săvârşirea de către cei 3 suspecţi a infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus faţă de cei 3 inculpaţi, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 9 septembrie, să-i prezinte Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

FOTO: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=221]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Daune morale de 5.000 de euro, de la Statul Român, pentru fostul lider spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru – Decizie definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Daune morale de 5.000 de euro, de la Statul Român, pentru fostul lider spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru – Decizie definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia Fostul lider spiritual și „guru” al organizației și școlii de yoga MISA (Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut), Gregorian Bivolaru, a obținut, definitiv, daune financiare din partea Statului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea