Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO: Surprize de vacanţă pentru copiii de la Centrul de zi „Sfântul Serafim de Sarov” din Războieni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copiii care beneficiază de serviciile Centrului de zi „Sfântul Serafim de Sarov” din Războieni au parte de „surprize de vacanţă” prin care micuţii sunt răsplătiţi pentru că şi-au îmbunătăţit rezultatele şcolare dar şi pentru buna conduită de care dau dovadă în centru şi în comunitate.

centru educational Razboieni2Recent copiii s-au distrat într-o mini excursie de câteva zile la Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul” din Târgu Mureş (Weekend). În cele două zile, copiii s-au distrat şi s-au bucurat din plin de frumuseţea şi diversitatea spaţiilor de joacă din ştrand, beneficiind de asemenea de cele mai bune condiţii de cazare şi masă, precum şi de alte surprize inedite oferite din suflet de părintele Vladimir Beregoi, coordonatorul Centrului de Zi „Sfântul Serafim de Sarov”. În cadrul excursiei, la întoarcerea spre casă, copiii au vizitat şi Mănăstirea „Naşterea Maicii Domnului” de la Recea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Am pregătit această surpriză ca răsplată pentru rezultatele bune pe care le-au obţinut copiii la învăţătură pe parcursul anului şcolar 2014 – 2015 dar şi pentru buna conduită de care au dat dovadă în timpul petrecut în cadrul centrului de zi şi în comunitate. Aceste acţiuni minunate care aduc atâta bucurie şi fericire în sufletele copiilor, cu siguranţă îi vor motiva şi ambiţiona şi mai mult pe viitor, contribuind la reducerea fenomenului de eşec şi de abandon şcolar” a precizat părintele Vladimir Beregoi, coordonatorul Centrului de Zi „Sfântul Serafim de Sarov” Războieni.

centru educational RazboieniCentrul de zi „Sfântul Serafim de Sarov” din Războieni a fost deschis în anul 2011şi are 25 de copii beneficiari. În cadrul centrului de zi sunt oferite copiilor servicii educative, recreative şi de socializare, servicii de informare şi consiliere, programe pentru dezvoltarea abilităţilor de viaţă independentă şi de dezvoltare personală, intervenţie psihologică, pedagogică şi socială, suport material, hrană, îmbrăcăminte şi igienizare dar şi consiliere şi sprijin pentru părinţi. Centrul de zi funcţionează într-un parteneriat încheiat între Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Consililiul Local Ocna Mureş.

BT


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea