Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Şurianu Sebeş şi-a prezentat noii antrenori şi achiziţiile! Promovarea în Liga a 3-a, obiectivul echipei conduse de Mihai Manea şi Raul Oargă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Surianu Sebes prezentare 11Şurianu Sebeş este o altă echipă ce şi-a propus promovarea în Liga a 3-a, formaţia din „Arini” anunţându-şi planurile de câştigare a Ligii a 4-a Alba astăzi, în conferinţa de presă de prezentare a antrenorilor Mihai Manea şi Raul Oargă, dar şi a jucătorilor nou veniţi din efectiv: Coltor (Viitorul Sântimbru), V. Ignat, Borşoi, P. Muntean şi I. Grozav (Mureşul Vinţu), G. Toma (Performanţa Ighiu), Deaconu (Dalia Sport Daia),  Gânscă (Olimpia Aiud), Morea (Mureșul Vințu). Șurianu mai dorește doi jucători, cu prioritate în yona liniei de mijloc, un nume fiind Grecu (ASC Pianu). Ca o altă noutate, Ionuț Grozav va fi antrenor și la juniorii Sebeșului.

*Armando Popescu: „N-am făcut echipă de promovare, am făcut echipă să defilăm în retur”

„Nu am făcut o echipă de promovare, am făcut o echipă ca să defilăm. În tur aveam o echipă care primeam un singur gol pe meci și marcam două. Acum vrem să primim maximum un gol pe meci, dar să marcam trei în fiecare joc”, a precizat Armando Popescu, finanțatorul echipei din „Arini”, ce va avea un buget de 50-75.000 de lei pentru retur. Spre comparație, Mureșul a anunțat că se va baza pe 200.000 de lei în primăvară.

*Liga a IV-a Alba e foarte puternică

Oficialii Sebeșului consideră că Liga a IV-a Alba este una foarte puternică, ținând cont de ultimele 4 promovări consecutive. „Orice echipă din primele 5 din Alba poate juca de la egal la egal cu o formație de la mijlocul campionatului din Liga a 3-a„, a spus Armando Popescu.

*Avem cea mai bună echipă!

Viitorul Sântimbru are 7 puncte avans, Mureșul Vințu se anunță o pretendentă serioasă, dar în teren o să joace echipa, iar noi cred că avem cea mai bună echipă”, a mai spus Armando Popescu. „Dacă reușeam să-i aducem pe antrenorii în cauză, în vară, altfel stăteau lucrurile pentru noi. Sper să împletim tinerețea din tur, cu experiența celor veniți acum„, a precizat președintele Daniel Popa.

*Mihai Manea: „Sper ca la final să câștige cel care este corect și bun”

„Îmi doresc ca la final să câștige cel care este corect și bun. Am încredere în munca pe care o vom fac și sunt convins că vom face un retur foarte bun. M-a convins acest proiect de la Șurianu. În fotbal ai nevoie de stabilitate, susținere, dar și de noroc”, a spus Mihai Manea.

Acesta a lămurit și problema despărțirii de Mureșul Vințu. „Am avut discuții cu cei de la Șurianu înainte de începerea campionatului. Dar apucasem să le promit celor de la Mureșul Vințu. Apoi când ne-am despărțit, după finalul turului, mi s-a transmis altceva și am acceptat provocarea venită de la Sebeș. Acum vreau doar atât, să ne vedem fiecare de drumul pe care ni l-am ales”, a precizat Mihai Manea. „Vrem să vorbim mai puțin, dar mi-aș dori ca anul acesta să fie al Sebeșului”, a conchis secundul Raul Oargă.

Cu un filon numit „Mureşul Vinţu” de Jos, respectiv cei doi tehnicieni şi 4 jucători, echipa din „Arini” are de înfruntat o concurenţă acerbă din partea liderului Viitorul Sântimbru (7 puncte avans) şi a Mureşului Vinţu de Jos, formaţie cu o impresionantă campanie de achiziţii.

[nggallery id=1538]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! | Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0): Ciugudean (15), Tomuța (28), Mihu (90+2)/ Val. Drăgan (49, penalty). Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei a 24-a și a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea