Rămâi conectat

Sport

FOTO, Şurianu Sebeş – Olimpia Aiud 5-1 (3-0), în Liga a 4-a | Campioana se distrează, a ajuns la 100 de goluri marcate și a 8-a victorie consecutivă! Olimpia, eșec după 8 jocuri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Șurianu Sebeș s-a distrat la ultima reprezentație internă  înaintea barajului de promovare în eșalonul terț, învingând fără emoții pe Olimpia Aiud, scor 5-1 (3-0).

Formația lui Doru Oancea a marcat prin Gabriel Cotoară (88) al 100-lea gol stagional!

Campioana județului a bifat a 8-a victorie consecutivă și se pregătește de derby-ul orgoliilor din ultima rundă, de la Ocna Mureș, între echipele invincibile ale primăverii, Șurianu așteptând să-și afle adversarul din barajul pentru Liga a 3-a.

Aiudenii au început promițător disputa din “Arini”, ocazie Dănciulescu (1), dar au capotat rapid, primind trei goluri în prima jumătate de oră. Defensiva Olimpiei a fost străpunsă de Șt. Radu (8) – oaspeții au solicitat ofsaid, Cl. Marcu (11) – după două faze fixe și Ad. Lăcătuș (29) – jocul devenind o simplă distracție pentru amfitrioni.

*Defensivă năucită în prima jumătate de oră

Olimpia s-a prăbușit din pricina rapidelor lovituri primite la la poarta lui Ad. Roman a fost o adevărată canonadă, cu ratări peste ratări din partea primei clasate, ce nu a putut conta pe R. Trif, P. Muntean, Rahovean – suspendați, Cutean – accidentat și Osogo – învoit, criză de efectiv fiind și la Olimpia ce a avut numai 13 jucători.

Șurianu s-a jucat cu ocaziile, miza fiind una specială, atingerea bornei “100” în privința golurilor marcate în actuala stagiune.

La reluare, jocul a căpătat un aer și mai evident de vacanță, iar elevii lui Remis Țălnar au redus ecartul prin Bălan (55), o reluare cu capul, dar n-au putut evita eșecul, venit după 8 rezultate pozitive. Aiudenii au mai amenințat prin Șușman (65) – „cap” milimetri pe lângă, fază ce ar fi putut relansa jocul, dar apoi s-au trezit amfitrionii, ce și-au reluat asediul. În min. 80, portarul Ad. Roman scapă copilărește un balon, iar Cl. Marcu fructifică din apropiere. În minutul 88, norma de „100” a fost atinsă prin reușita lui Gabriel Cotoară, scăpat singur, după o deviere la marginea careului advers.

[nggallery id=4047]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea