Rămâi conectat

Sport

FOTO: Şurianu Sebeş, liderul Ligii a IV-a se dezintegrează! Antrenorul Mihai Manea și unsprezece jucători pleacă din „Arini”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihai Manea Surianu Sebes 2Șurianu Sebeș, lider cu maximum de puncte în Liga a IV-a este în pragul dezintegrării, după despărțirea de finanțatorul Armando Popescu, la reunirea din această seară fotbaliștii refuzând să se antreneze, unsprezece dintre jucători intenționând să plece din „Arini”, împreună cu antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă. 

Dintre aceștia, Oniche și D. Pop ar putea ajunge la divizionara terță AFC Unirea 1924 Alba Iulia!

„Să ni se spună ce facem, care este viitorul, dacă nu mai sunt bani”, a fost mesajul jucătorilor, situația fiind sintetizată plastic de Doru Oancea, cu un citat celebru: „Orice imperiu se distruge din interior”!

Antrenorul Mihai Manea a comentat incertitudinea existentă în tabăra primei clasate: „Este frustrant ce se întâmplă! În condițiile date nu mai stau, mai bine merg acasă și sunt deschis la orice ofertă”!

Fotbaliști precum Bănică, Iclănzan, D. Pop, Potopea, Trifa, P. Muntean, M. Cristea, Cl. Oara, Oniche, I. Grozav sau Coltor sunt deciși, în proporție covârșitoare, să-și ceară actele prin care să devină liberi de contract și să-și caute alte destinații, „la pachet”, în funcție de opțiunile lui Armando Popescu, sau individual. În fapt este vorba de „lotul” ajuns în „Arini”, în două tranșe, în cursul anului trecut, jucătorii așteptându-și salariile pe luna decembrie și luna ianuarie…

*Armando Popescu, prezent! Negocierile cu Performanța au eșuat!

Apăsați de incertitudinea financiară, echipierii liderului au purtat pe rând discuții individuale cu președintele Daniel Popa, la întâlnirea primei clasate fiind prezent și… Armando Popescu, care a intrat și în vestiar preț de câteva minute. Negocierile acestuia cu reprezentanții Performanței Ighiu au eșuat, astfel că situația jucătorilor de la Șurianu Sebeș ce vor să plece este încă în ceață.Mihai Manea Surianu Sebes 6

*Daniel Popa: „Dragoste cu forța nu se face. Așteptăm propuneri concrete”!

Principala solicitare a fotbaliștilor pentru a mai continua la Șurianu Sebeș este legată de chestiunea financiară, solicitându-se păstrarea vechilor înțelegeri, cuantumul salariilor ridicându-se la aproximativ 40.000 în fiecare lună. „Toți jucătorii sunt sub contract, dar de principiu dragoste cu forța nu se face. Așteptăm propuneri concrete, să vină jucătorii cu oferte. Cei care vor să plece 100 la sută, acceptăm acest lucru„, a spus Daniel Popa. „Jucătorii au anumite doleanțe financiare, să respectăm înțelegerile, și noi încercăm să găsim finanțare, să ne ridicăm la nivelul solicitărilor„, a mai adăugat oficialul Sebeșului, care a mai afirmat că jucătorii sunt obligați să se prezinte la antrenamente până la clarificarea situației, altfel vor suporta consecințele. „Dacă și antrenorul Mihai Manea vrea să plece este problema lui exclusivă„, a spus Daniel Popa.

*Rămân Doru Oancea și jucătorii localnici!

În viitor, antrenorul Doru Oancea va rămâne la Șurianu, urmând să conteze pe fotbaliștii localnici din lot, în plus președintele Daniel Popa sperând să reușească să-i determine  pe o parte dintre cei unsprezece să se răzgândească! Golgheterul aiudean Vali Drăgan nu este decis încă în privinţa viitorului, acesta aşteptând să se concretizeze o ofertă clară, urmând să stabilească dacă va continua sau nu în „Arini”.

Lotul prezent la reunire: Bănică, D. Pop – Iclănzan, Potopea, Rahovean, Trif, M. Neagu, Șt. Radu, Trifa, Ludwig, P. Muntean, M. Cristea, Cl. Oara, Val. Drăgan, Lăcătuș, Oniche, Marcu, Comănese (Sportul Petrești), Alin Tocu (junior); absenți: I. Grozav, Weiner, Coltor, Stănilă, Șuteu (Metalurgistul Cugir).

[nggallery id=3312]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea