Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Supermarketul Lidl este pregătit să își deschidă porțile pentru albaiulieni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Noul magazin Lidl, de pe strada Lalelelor din cartierul Cetate – Alba Iulia se va deschide oficial joi, 7 noiembrie, la ora 8.00

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 7 noiembrie a unităţii din Alba Iulia, situată pe Str. Lalelelor nr. 57 . Noul magazin din Alba Iulia are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1000 m² şi a oferit la nivel local 26 de locuri noi de muncă.

Miercuri, 6 noiembrie, noul magazin a fost prezentat oficialităților locale. Au fost prezenți președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, viceprimarii Paul Voicu și Dorin Șerdean alături de o parte dintre consilierii locali din Alba Iulia și consilierii județeni.

Potrivit reprezentantului PR Țighilin Raluca, inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente.

Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România. Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări”, a spus reprezentantul firmei.

Tot joi va fi deschis un nou magazin și în Iaşi, acesta având o suprafață de aproximativ 1.000 m² şi 18 angajaţi.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent mai mult de 3.500 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central” a mai spus Raluca Țighiliu.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

[nggallery id=594]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea