Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Străzile „Tineretului”, „Arini”, „Zăvoi” și „Crângului” din Sebeș au fost modernizate cu peste 7 milioane de lei! Investiție din fonduri europene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiectivul de investiții prin care s-a dorit modernizarea străzilor „Tineretului”, „Arini”, „Zăvoi” și „Crângului” din municipiul Sebeș s-a finalizat.

Proiectul a avut un caracter integrat și a cuprins mai multe categorii de intervenții. Lucrările de drumuri au inclus modernizarea părții carosabile, realizarea de trotuare pietonale, accese la proprietăți, parcări, spații verzi, amenajarea intersecțiilor și racordurilor cu străzile laterale, asigurarea colectării și evacuării apelor pluviale, lucrări de siguranță rutieră, zone de recreere.

Prin canalizația subterană de rețele s-a proiectat tubulatura subterană în vederea amplasării ulterioare a rețelelor edilitare. A fost reabilitată rețeaua de apă prin înlocuirea conductei existente, amplasarea de cămine de vane, montarea de hidranți de incendiu, realizarea de branșamente la locuințe, amplasarea de cămine pentru apometre la fiecare consumator și extinderea rețelei pe strada „Arini”. A fost reabilitată și extinsă și rețeaua de canalizare menajeră. Pe cele patru străzi întâlnim un sistem de iluminat public modern.

Pentru aceste investiții, Primăria Municipiului Sebeș a obținut o finanțare nerambursabilă prin Programul Naţional „Anghel Saligny”, în valoare de 7,5 milioane lei, transmite primarul Dorin Nistor. Valoarea totală a obiectivului este de 10,6 milioane lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 64.000 lei și sute de verificări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 64.000 lei și sute de verificări În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea