FOTO ȘTIREA TA| Zona râul Mic din Cugir, sufocată de gunoaie: ”Exemplul cel mai bun de ce nu vom fi niciodată aliniați țărilor europene”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ideale pentru plimbare și odihnă, pădurile din jurul Cugirului sunt înghițite de gunoaie, cu toate eforturile și acțiunile de ecologizare organizate de Asociația Lupii Sigidavei Cugir.

ELIT

Mai multe fotografii realizate duminică, 8 martie 2020, arată locurile preferate ale cugirenilor la sfârşit de săptămână umbrite nu doar de copaci, ci şi de nepăsarea oamenilor care aruncă gunoaiele la voia întâmplării.

”Poze proaspete cu mizerii aruncate de gunoaiele umane pe Râul Mic. Nu știm sigur despre voi, dar noi garantat le urăm “o zi faină” !!! Acesta este exemplul cel mai bun de ce nu vom fi niciodată aliniați țărilor europene”, au scris pe facebook membrii asociației.

Motocicliștii asociației organizează în fiecare an, primăvara și toamna, acțiuni de ecologizare în diferite zone ale orașului Cugir, strângând zeci de saci de resturi menajere lăsate în urmă de binevoitori sau depozitate intenționat de cei care au executat lucrări de construcții.

 

.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Marginean Eugem 10 martie 2020 at 9:13

C-asa-i romanul !!!!!!!…….!!!!!!!

zoro 12 martie 2020 at 16:02

E un dezastru pe toate raurile,mergeti si faceti poze pe valea Sebesului intre loc Laz si Capalna sa vedeti ce este acolo,si pe aceasta vale vor circula mii de straini pe Transalpina,o sa le placa tare mult!!!!!

Comentariile sunt oprite