Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ŞTIREA TA: Valea Ampoiului şi zona morii din Bărăbanţ, sufocate de gunoaie şi saci cu găini moarte. Un adevărat focar de infecţie, în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parafrazându-l pe Creangă cu Ozana cea frumoasă şi limpede, ne gândim oare când va arăta şi valea râului Ampoi ca în descrierea marelui scriitor.

Din nefericire, în Alba Iulia, valea Ampoiului şi zona de lângă moară, în cartierul Bărăbanţ, devine un mare focar de infecţie pentru populaţie şi animale. Cetăţenii se întreabă dacă autoritati locale cunosc situaţia.

Paradoxal sau nu, aici există şi oameni de bine, care au avut câteva iniţiative în sensul de a atenua această bătaie de joc produsă pe râul Ampoi, cu bune intenţii de a educa cetăţenii care poluează aceste zone. Oamenii sunt nemulţumiţi că autoritatile locale nu încearcă să îi găsească pe cei vinovaţi, fiindu-le mai comod să stea în birouri.

“Până unde merge nesimţirea şi mizeria la români, mai precis albaiulieni! Saci întregi aruncaţi în dreptul morii din Bărăbanţ! Cel verde plin cu găini moarte, cu risc de îmbolnăvire a întregii zone! Autorităţile locale stau pe scaune călduţe, nici măcar o amendă nu au aplicat în zonă! Pentru ce îşi iau salariile?? Şi nici nu o curăţ. Se curăţă doar zona care se vede de pe pod, să demonstreze că îşi „fac treaba”! Am curăţat noi de multe ori, pentru că încercăm să ne plimbăm copiii pe iarba curată, nu plină de sticle sparte şi gunoaiele mizerabililor şi necivilizaţilor! Să le fie ruşine!”, transmit locuitorii din zonă.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

[nggallery id=4772]

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea