Ziarul Unirea

FOTO| Știrea ta: Urmările furtunii de noaptea trecută, la Aiud. Acoperiș al unui garaj desprins de forța vântului și copaci lăsați fără frunze

Furtuna care s-a abătut asupra județului Alba în noaptea trecută a lăsat urme și în municipiul Aiud. Vântul care a suflat cu putere a desprins acoperișul unui garaj situat într-un cartier de blocuri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit de bucățile desprinse de pe construcție. Nici copacii nu au scăpat de furia naturii, frunzele acestora ajungând pe străzi și în parcări.

ELIT

După cum ne-a obișnuit vremea în ultimii ani, intervalele de vreme călduroasă sunt urmate de furtuni violente care produc tot mai multe pagube. Nici noaptea trecută nu a făcut excepție, județul Alba, alături de alte regiuni ale țării, fiind traversat de un front atmosferic însoțit de ploi toriențiale, vânt cu aspect de vijelie și frecvente descărcări electrice.

Meteorologii anunță în continuare zile călduroase, ușor caniculare în zonele de câmpie și podiș, nefiind excluse nici episoade cu vreme severă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419