Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO/ ȘTIREA TA: Unii albaiulieni au mare nevoie de lecții de educație civică și de amenzi, dacă nu se poate altfel!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia are zone deosebite, amenajate special pentru ca cetățenii să aibă parte de relaxare, aer curat și liniște. Cu întreținerea acestor zone se cheltuiesc anual bani frumoși luați, practic tot din buzunarul cetățenilor, deoarece provin din bugetul local, colectat din taxe și impozite. Însă acești bani sunt aruncați, practic, pe fereastră atâta timp cât unii albaiulieni nu capacitatea de a respecta munca depusă de alții.

Un exemplu este pista de biciclete de pe Dealul ”Mamut” unde un cititor al publicației noastre a surprins situații care dau mult de gândit în privința educației civice pe care o au unii cetățeni, și nu doar atât: ”Să mănânci semințe și să arunci cojile și ambalajul pe jos, când la doar un metru de tine se află un coș de gunoi, dovedește clar lipsă de bun simț. La fel și cu aruncatul pet-urilor goale și altor gunoaie lângă gardul restaurantului din zonă, când poți face doi pași și le depozitezi civilizat”, concluzionează cel care ne-a trimis pozele de mai jos.

Nici angajații instituției care administrează pădurea nu au fost ocoliți de critici – pista de biciclete este plină de bucăți de pământ și noroi și se vede clar că au fost aduse pe roțile unui utilaj folosit în zonă. De asemenea, cititorul spune că ar trebui verificată partea pietonală, unde, pe alocuri, pământul s-a tasat iar pavelele se ”scufundă”.

[nggallery id=3663]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea