FOTO ȘTIREA TA| Unde ajung pliantele electorale deși au fost așezate, corespunzător, în cutiile poștale. Exemplu negativ al bunului simț, într-un bloc din Aiud

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În timp de pandemie, parcă și bunul simț se distanțează de oameni, un exemplu ar fi această fotografie în care pliantele electorale sunt aruncate în scara blocului, chiar sub cutiile poștale.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției un mesaj însoțit de o fotografie, în care pliantele electorale au fost scoase din cutiile poștale, de către un vecin de bloc, și aruncate în holul blocului, fără nicio urmă de simț civic, cititorul adăugând că nu este primul eveniment în acest fel.

ELIT

„Cu o zi înainte erau în cutiile postale, GHICIȚI UNDE LE-AM GĂSIT ÎN DIMINEAȚA ASTA? Mai „ATOTSTIUTORILOR” voi nu sunteți capabili să mentineți curățenia în propria ograda, și aveți pretenții să vi sa dea, si sa vi sa faca??? Îmi imaginez ce aveți în proriile case, dacă faceți asta în scara blocului, care tot a nostră este, până la urmă!!! Să nu mai vorbim că acum 2 zile am adunat eu încă o tura, după voi!”, a transmis cititorul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419