Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Un canal de apă colmatat, de pe strada Emil Racoviță din Alba Iulia, plin de gunoaie. „Oamenii aruncă diverse obiecte în speranța că apa ce nu-i îneacă, va veni și le va lua

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Strada Emil Racoviță, spre Bărăbanț. Un canal de apă ce traversează această zonă creează probleme locuitorilorde mai bine de un an de zile.

Pentru că nu a mai fost decolmatat de ani de zile, canalul nu mai poate funcţiona la parametrii pentru care a fost proiectat. Oamenii care locuiesc în zonă sunt nemulțumiți de faptul că autoritățile nu iau măsuri pentru rezolvarea problemei, cu toate că în urmă cu un an a fost depusă și o sesizare la primăria municipiului Alba Iulia.

„În urma cu un an făceam o sesizare primăriei despre canalul de apa ce traversează acea zonă. Canalul fiind colmatat, în urma ploilor abundente din acea vreme toată zona s-a inundat, neexistând posibilitatea scurgerii apei în râul Ampoi. Reprezentantul primăriei a pasat problema unei instituții de garsoniera și nici în zi de azi nu s-a rezolvat nimic”, spun oamenii.

Pe lângă nemulțumirea față de autorități, locuitorii se mai confruntă și cu diversitatea de obiecte pe care oamenii au obiceiul să le arunce în canal: „Oamenii sunt animale și își aruncă diverse obiecte în acest canal, în speranța că apa ce nu-i îneacă, va veni și le va lua. Până când și capacul din imagini au încercat să îl fure și nu au reușit, fiind prea greu. Aici se vede că apa curge, dar se acumulează mai jos și se infiltrează în pământ, pânza freatică fiind foarte sus și e absorbită de aceasta.”

Oamenii cer rezolvarea problemei până la venirea primăverii, pentru a evita ca gospodăriile să le fie din nou inundate: „Nu am vrea să vină iar primăvara și ploile și să ne intre toată apa din nou în casă”, mai spun oamenii.

Imaginile au fost trimise pe adresa redacției de către un cititor ziarulunirea.ro.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

[nggallery id=6749]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut” Tigrul platanului cauzează mari neplăceri albaiulienilor care au vrut să profite de timpul frumos de afară și să petreacă a doua zi de Paște în aer liber, la Alba Iulia. Ploșnițele dantelate sunt extrem de enervante, iar înțepăturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea