Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Un albaiulian și-a lăsat schiurile lângă mașină și „au făcut picioare”: „Daca le vedeți pe undeva vă rog sunați-mă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un albaiulian care a făcut greșeala să-și lase schiurile afară, lângă mașină, s-a trezit fără ele. Acesta povestește întamplarea într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare

Omul face apel la cei care le văd pe undeva sau pot să-i dea informații să-l contacteze la telefon, spunând că nu va rămâne dator.

„Le vreau înapoi. Le-am lăsat lângp mașină, nu erau de aruncat. Schiuri Reghin cu legături dynafit. Daca le vedeți pe undeva vă rog sunați-mă. 0721129739. Ma revansez!”, a scris bărbatul din Alba Iulia, pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | Apelul disperat al unui albaiulian pentru primarul Gabriel Pleșa: ”Ce ne facem cu apa? A ajuns cea mai scumpă factură dintre toate, NU MAI PUTEM!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apelul disperat al unui albaiulian pentru primarul Gabriel Pleșa: ”Ce ne facem cu apa? A ajuns cea mai scumpă factură dintre toate, NU MAI PUTEM!” Locuitorii din Alba Iulia au ajuns la disperare din cauza tarifele exorbitante la apă potabilă și canalizare (15,42 lei/mc). Oamenii spun că factura la apă a ajuns cea mai scumpă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea