Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Trotinetă electrică pusă „la uscat” pe gardul din spatele Liceului Sportiv din Alba Iulia: „Acesta este nivelul de educație”

Publicat

în

Trotinetă electrică pusă „la uscat” pe gardul din spatele Liceului Sportiv din Alba Iulia: „Acesta este nivelul de educație”

Tot mai multe trotinete electrice din Alba Iulia, au devenit „victime” ale oamenilor pentru care bunul simț este doar o expresie din dicționar.

O trotinetă electrică, ce aparține de compania Lime, prezentă de câteva luni în Municipiul Alba Iulia, a fost găsită astăzi agățată de un gard lângă Liceul Sportiv, de către o persoană necunoscută.

„Pe gardul din spatele Liceului Sportiv din Alba Iulia, o trotinetă electrică a fost pusa la uscat de un „sportiv” înfocat! Acesta este nivelul de educație”, a scris un albaiulian indignat.

Electrica Furnizare Discount

Nu este pentru prima oară când o trotinetă Lime din Alba Iulia primește un astfel de „tratament” din partea oamenilor mai puțin binevoitori, stricăciunile suferite de acestea devenind din ce în ce mai comune.

Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Albaiulianul care aduce spiritul Crăciunului cu masina împodobită cu luminițe și colinde în difuzoare a revenit și în 2021

Publicat

în

Albaiulianul care aduce spiritul Crăciunului cu masina împodobită cu luminițe și colinde în difuzoare a revenit și în 2021

Albaiulianul patruns cu totul în spiritul Crăciunului, decorându-și mașina cu luminițe colorate și difuzoare din care răsună colinde a revenit pe străzile municipiului.

În ajunul Zilei Naționale, un bărbat a decis să aducă spiritul sărbătorilor pentru toți albaiulienii așa că și-a decorat mașina cu ghirlandă luminoasă de Crăciun și difuzoare prin care colindele aduc bucuria cetățenilor.

Electrica Furnizare Discount

Bărbatul se plimbă cu mașina prin întreg orașul încercând să facă simțită atmosfera sărbătorilor de iarnă desi vremea de afară nu prea ajută.

 

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Străzile din Cugir, „împânzite” de câini maidanezi. Un biciclist, ATACAT de patrupezi

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Străzile din Cugir, „împânzite” de câini maidanezi. Un biciclist, ATACAT de patrupezi

Așa cum se poate observa și în imagini, patrupezii au ocupat un trotuar întreg, fiind peste 5, de diferite talii.

Străzile orașului Cugir sunt „împânzite” de câini maidanezi, care, după spusele localnicilor, manifestă un comportament agresiv față de cetățeni.

Electrica Furnizare Discount

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției un videoclip în care un biciclist aproape a fost atacat de mai bine de cinci câini maidanezi.

De asemenea, mai multe persoane au semnalat prezența patrupezilor în acea zonă.

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Dacia Spring apare și pe străzile din Alba Iulia: Ce preț are și care este autonomia ei

Publicat

în

Dacia Spring apare și pe străzile din Alba Iulia: Ce preț are și care este autonomia ei

A apărut prima Dacia Spring – full electric si la Alba Iulia. Începând din 20 martie, Dacia a deschis online precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la prețul imbatabil de 18.100 Euro (TVA inclus).

Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh și poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.
Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranță, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Electrica Furnizare Discount

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue și Lightning Silver. La aceasta se va adăuga, ulterior, o a patra opțiune: Goji Red.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Ulterior vor fi deschise precomenzile pentru versiunea de echipare „Comfort”, disponibilă la prețul de 16.800 Euro (TVA inclus). O variantă destinată clienților de flote va fi de asemenea disponibilă, la același preț: 16.800 Euro (TVA inclus).

Dacia Spring va putea fi achiziționată de clienții din România prin intermediul programului RABLA PLUS.

Primele livrări au fost onorate în cursul lunii septembrie 2021.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare