Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| ”Transalpina de Apuseni”, praf și pulbere! Drumul e aproape impracticabil din cauza gropilor

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| ”Transalpina de Apuseni”, praf și pulbere! Drumul e aproape impracticabil din cauza gropilor

Un cititor al ziarului a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii în care este prezentată situația precară a drumului. Acesta este neasfaltat și plin de gropi.

Oamenii din zona se plâng că nu există nici măcar un autobuz care să circule iar iarna situația nu stă mai bine: ”Mai plecăm doar cu mașinile sau cu ocazia”.

”Ni s-a spus ca în zonele unde drumul e drept și nu are pantă, stă apa și astfel se crează acele gropi pentru că nu a mai fost întreținut de mult timp. Drumul e dezastru.Au început unii să-și construiască unități de cazare în zonă dar drumul e tot mai rău.” a mai spus cititorul ziarulunirea.ro.

Drumul pleacă din Aiud (DN1) spre Râmeț și ajunge în Bucium Sat (DN 74), trecând prin mai multe sate și cătune aproape izolate, dar cu potențial turistic natural important. De aceea, drumul a fost numit și ”Transalpina de Apuseni”.

Pentru locuitorii din Râmeţ şi Ponor, acest drum este singura soluţie sigură de a avea acces spre Alba Iulia. O călătorie între Ponor şi reşedinţa judeţului durează în prezent circa oră şi jumătate, pe un drum de pământ.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea