// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA. Studenții căminelor de lângă cartierul albaiulian ”Lumea Nouă” reclamă periodic problema gunoaielor, însă sunt mereu ignorați

gunoaie-vasile-goldis01Studenții căminelor unu și doi ale Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, dar și locuitorii de pe strada Vasile Goldiș se adresează periodic redacției ziarului ”Unirea” pentru că autoritățile nu rezolvă problema gunoaielor.

”Stau in zona caminelor studentesti, mai exact pe Str Vasile Alecsandri. Va atasez niste poze pentru a rezolva problema gunoaielor din aceasta zona deoarece autoritatile nu iau nicio masura in urma mai multor solicitari din partea locatarilor”, ne-a transmis, duminică, un student.

Căminele studențești sunt amplasat lângă cel mai mare cartier de romi al oralului Alba Iulia, ”Lumea Nouă”, și reclamă periodic existența gunoaielor. Ei susțin că au condiții bune în cămin, însă sunt deranjați de gunoaiele care sunt aruncate în fața imobilelor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Răspunsuri la FOTO, ȘTIREA TA. Studenții căminelor de lângă cartierul albaiulian ”Lumea Nouă” reclamă periodic problema gunoaielor, însă sunt mereu ignorați

 1. @ 05.12.2016 la 8:59

  Pai, intre tiganii care te voteaza la greu si niște amărâți de studenți care aduc banii la universitatea unde ti-i nevasta secretara, nu i-i ușor autoritatii sa decidă.

 2. acordul fin 05.12.2016 la 13:11

  Bihorenasu,nu are vreme!!!e in campanie….Bistricasu,Olar,Romanel”coada de purcel”,trebuie ajutati.

 3. che guevara 05.12.2016 la 14:58

  marele centru universitar Alba Iulia, cu Univ 1 Aprilie care are camine in cartierul tiganesc… cam asta e nivelul…

 4. HD 06.12.2016 la 7:57

  Nu numai caminele studentesti sunt in tiganime.Va reamintesc doua hipermarcheturi,Dedeman si Selgros…Asta e Alba Iulia!Nu erau mai bine amplasate la iesire spre Sebes sau Teius???Asta se poate doar in City ca:Cluj,Sibiu sau Deva.Alba Iulia=Town.

 5. dumitru 06.12.2016 la 18:44

  nu doar in cartierele tiganesti e tiganie , cam in toate zonele orasului e … ca in tiganie . mizerie . excremente de caini . gunoaie de tot felul . un oras murdar si urat.

 6. ion 07.12.2016 la 14:40

  Studenții nefiind albaiulieni nu au drept de vot în ab… Mort,impaiat si tot în primărie îl tinem. Sa ne trăiască? vai de noi…