FOTO ȘTIREA TA: Strada Salcâmilor din Bucerdea Grânoasă, plină de aluviuni, la 3 săptămâni de la ploi. Localnic: ”Autoritățile nu-și dau interesul pentru a rezolva problema”

Un locanic din Bucerdea Grânoasă a trimis pe adresa redacției mai multe imagini cu un drum din Bucerdea Grânoasă blocat de aluviuni la 3 săptămâni de la ploi. Acesta spune că nu poate ajunge cu mașina în curte și se arată nemulțumit de faptul că autoritățile nu au reacționat în niciun fel, chiar dacă le-a solicitat sprijinul.  

”Drumul este stricat în urma ploilor de câteva săptămâni, iar primarul și viceprimarul nu-și dau interesul pentru a rezolva problema. Mai mult, dau ajutoare la romi să lucreze la ei acasă. Drumul este inaccesibil, nu pot ajunge cu mașina în curte.  Sunt nevoit ca după fiecare ploaie să iau lopata în mână sa repar drumul .Le-am zis de nu știu câte ori să trimită buldoexcavatorul primăriei și nu l-a trimis. Este primar de 12 ani și n-a fost în stare să facă un șanț să curgă apa”, ne-a scris localnicul.

ELIT

———————————————-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...