FOTO ȘTIREA TA/ Șoferul unui Mercedes, nesimţire fără limite! “Mai avea puţin şi intra în bloc”

Paul Voicu - Primar 2020

Mostră de mitocănie oferită joi, la Aiud, de şoferul unui autoturism Mercedes. El şi-a parcat bolidul direct pe trotuar, chiar în uşa unui bloc. Un cititor a surprins maşina parcată ilegal şi a postat fotografiile pe facebook.

ELIT

Intrarea unui bloc din Aiud a fost trasnformată în parcare de către un şofer cu tupeu. Maşina a fost lăsată chiar în uşa de intrare în bloc. ,, Dorel” de Aiud, ca să vadă lumea ce ,,mășină” și-a adus din străinătate a parcat pe trotuarul din fața blocului, să se măndrească cu noua achiziție”, a scris cetățeanul care a postat imaginile cu maşina parcată în batjocură.

Imaginea Mercedes-ului „cocoţat” pe trotuar, la intrarea în bloc, nu este o excepţie. Aproape zilnic, pe reţelele de sociale sau pe internet sunt postate imagini cu şoferi indisciplinaţi, care parchează sfidând bunul-simţ.

Mihail David - 2020

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...