Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA/ Șoferul unui Mercedes, nesimţire fără limite! “Mai avea puţin şi intra în bloc”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mostră de mitocănie oferită joi, la Aiud, de şoferul unui autoturism Mercedes. El şi-a parcat bolidul direct pe trotuar, chiar în uşa unui bloc. Un cititor a surprins maşina parcată ilegal şi a postat fotografiile pe facebook.

Intrarea unui bloc din Aiud a fost trasnformată în parcare de către un şofer cu tupeu. Maşina a fost lăsată chiar în uşa de intrare în bloc. ,, Dorel” de Aiud, ca să vadă lumea ce ,,mășină” și-a adus din străinătate a parcat pe trotuarul din fața blocului, să se măndrească cu noua achiziție”, a scris cetățeanul care a postat imaginile cu maşina parcată în batjocură.

Imaginea Mercedes-ului „cocoţat” pe trotuar, la intrarea în bloc, nu este o excepţie. Aproape zilnic, pe reţelele de sociale sau pe internet sunt postate imagini cu şoferi indisciplinaţi, care parchează sfidând bunul-simţ.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

[nggallery id=5990]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea