Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO| Știrea ta: Semne de DECĂDERE, exact ca la sfârșitul Imperiului Roman: Toaletele publice din stația CFR Alba Iulia au ajuns un loc terifiant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Semne de DECĂDERE, exact ca la sfârșitul imperiul roman, toaletele publice din stația CFR Alba Iulia au ajuns un loc terifiant!

Romanii, printre altele, au fost renumiți pentru apeductele și băile publice, pe lângă acestea funcționând și toalete. Dacă în perioada Republicii și în perioada Imperiului, până la apogeul din anii 300 e.n. Roma era renumită pentru băile sale publice. Aproape de căderea acestuia, în jurul anului 400. e.n toaletele publice deveniseră locuri terifiante. Pericolul pândea la orice colţ, deseori şobolanii se căţărau pe găuri şi muşcau de posterior persoanele care utilizau toaleta. O altă problemă erau acumulările de gaze metane din canale. Uneori gazul s-ar fi aprins expunând persoana exploziei.

Călătorii care tranzitează stația CFR din Alba Iulia ar face bine să nu consume băuturi înainte de a ajunge acolo. Modernizată cu milioane de lei în urmă cu mai mulți ani, eurogara, după cum a fost denumită de oficialitățile vremii, duce lipsă de o minimă mentenanță, specifică de altfel rețelei feroviare administrate de Ministerul Transporturilor, prin Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” – SA.

După tavanul fals căzut în holul principal și infiltrațiile de apă , acum a venit rândul toaletelor din Stația CFR Alba Iulia să cadă pradă lucrărilor de mântuială. Lipsa banilor pentru diversele operațiuni de mentenanță de pe liniile feroviare și din stațiile de cale ferată ale țării se răsfrâng în condițiile oferite călătorilor, care încă se mai încumetă să folosească acest serviciu public, altă dată o mândrie a țării și un exemplu de civilizație.

În clasicul stil românesc, dacă nu sunt bani pentru reparații, montăm o placă pe care scrie defect și problema este „rezolvată”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea