Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| ”Regele” parcărilor la Alba Iulia: Cum și-a lăsat un șofer mașina pe contrasens, chiar lângă intersecţie și trecerea de pietoni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tupeu maxim pentru şoferul unui Mercedes! A intrat cu bolidul pe contrasens pe o stradă din cartierul Cetate din Alba Iulia şi a oprit chiar lângă trecerea de pietoni, aproape de intersecţie. Imaginile nici nu mai au nevoie de cuvinte.

Când nu respecţi legea şi nu-ţi pasă de nimic parchezi pe unde apuci! Fără jenă, şoferul unui Mercedes negru a făcut astăzi o parcare demnă de un premiu la categoria „Bizoni în trafic”.

Exact în apopierea unei intersecții, aproape de trecerea de pietoni, șoferul și-a lăsat mașina şi a plecat să-şi rezolve ce avea de rezolvat.

Exemple negative din trafic sunt multe, însă acest şofer este în top pentru toate regulile pe care le încalcă.

Imaginile au fost trimise pe adresa redacției ziarulunirea.ro de către un cititor: ”Felicitări șoferului! N-a încălcat decât vreo trei reguli de circulație: parcare pe contrasens, în intersecție, lângă trecerea de pietoni. Pentru asta îți trebuie exercițiu!”, spune cel care a fotografiat parcarea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea