FOTO ȘTIREA TA| ”Regele” parcărilor la Alba Iulia: Cum și-a lăsat un șofer mașina pe contrasens, chiar lângă intersecţie și trecerea de pietoni

Tupeu maxim pentru şoferul unui Mercedes! A intrat cu bolidul pe contrasens pe o stradă din cartierul Cetate din Alba Iulia şi a oprit chiar lângă trecerea de pietoni, aproape de intersecţie. Imaginile nici nu mai au nevoie de cuvinte.

ELIT

Când nu respecţi legea şi nu-ţi pasă de nimic parchezi pe unde apuci! Fără jenă, şoferul unui Mercedes negru a făcut astăzi o parcare demnă de un premiu la categoria „Bizoni în trafic”.

Exact în apopierea unei intersecții, aproape de trecerea de pietoni, șoferul și-a lăsat mașina şi a plecat să-şi rezolve ce avea de rezolvat.

Exemple negative din trafic sunt multe, însă acest şofer este în top pentru toate regulile pe care le încalcă.

Imaginile au fost trimise pe adresa redacției ziarulunirea.ro de către un cititor: ”Felicitări șoferului! N-a încălcat decât vreo trei reguli de circulație: parcare pe contrasens, în intersecție, lângă trecerea de pietoni. Pentru asta îți trebuie exercițiu!”, spune cel care a fotografiat parcarea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

liviu 3 iunie 2020 at 21:41

sofer de marca…Merge des

Rusinea 4 iunie 2020 at 6:50

Nu se distinge numarul masinii dobitocului. Pacat !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...