Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| RALIURI în Sebeș, organizate de șoferii teribiliști: „Devine deranjat să auzi câte un retardat care nu are ce face acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

RALIURI în Sebeș, organizate de șoferii teribiliști: „Devine deranjat să auzi câte un retardat care nu are ce face acasă”

Locuitorii unei străzi din municipiul Sebeș au ajuns la capătul răbdării din cauza șoferilor teribiliști, care aleg să organizeze curse de mașini frecvent, în cursul nopților, deranjând astfel locatarii.

Un cititor ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției o serie de informații referitoare la tinerii care au dus la disperare cetățenii care locuiesc pe strada Dorin Pavel din oraș, atât din cauza întrecerilor organizate de aceștia, precum și a accidentelor provocate din nepăsare.

„În fiecare seară după orele 20-21 se aud nebunii ,,cu mașini șmechere” cum fac raliuri pe această stradă care mai de care și mai poluează și fonic cu țevile de eșapament modificate sau chiar la motoare. Devine deranjat să auzi într-o seară rupt de oboseală câte un retardat care nu are ce face acasă și se gândește să deranjeze oamenii de pe străzi.

Pe lângă asta se mai depășesc și unul pe celălalt. Și bine-nțeles că se anunță unul pe celălalt când poliția iasă să-i prindă în flagrant. Sunt convins că mai mulți de pe strada respectivă sau chiar toți sunt sătui de nebunii așa zișii șoferi care pun în pericol cu nepăsare pe ceilalți de pe marginea drumului sau de pe trotuare.”, au fost declarațiile cititorului, deranjat de evenimentele care se petrec frecvent pe această stradă.

Reamintim că, în cursul dimineții de joi, 17 noiembrie, pe aceeași stradă, un bărbat de 40 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat o tânără de 18 ani, din comuna Săsciori, care era angajată în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului, tânăra a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internată în spital.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea