Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Praf și MIZERIE în pasajul subteran din zona Cetate din Alba Iulia: Pietonii, „invitați” la o scenă dezolantă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Praf și MIZERIE în pasajul subteran din zona Cetate din Alba Iulia: Pietonii, „invitați” la o scenă dezolantă

Pasajul subteran care leagă Parcul Unirii și Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, deși ar trebui să fie o cale convenabilă și sigură pentru pietoni, prezintă o imagine dezolantă a prafului și mizeriei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Așa cum reiese și din imaginile trimise de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, de-a lungul acestui pasaj, vizitatorii sunt întâmpinați de o mulțime de gunoaie și resturi lăsate de pietoni nepăsători. Această neglijență s-a transformat într-o problemă persistentă, care afectează în mod direct aspectul estetic și confortul utilizatorilor pasajului.

Praful și mizeria din pasajul subteran din Alba Iulia au un impact negativ asupra experienței pietonilor care îl traversează.

Pe lângă aspectul dezordonat și necurat, gunoaiele acumulate pot deveni un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor și a mirosurilor neplăcute. Această situație poate descuraja oamenii să folosească pasajul, determinându-i să caute alte rute sau să evite zona în totalitate.

În plus, pentru cei care folosesc pasajul în mod regulat, aspectul neglijat și neîngrijit poate crea un sentiment de neîncredere și insatisfacție în ceea ce privește grija autorităților locale față de infrastructura publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite Un accident s-a petrecut în miercuri, 1 mai, în jurul orei 12:00, pe Calea Moților. O mașină marca Suzuki cu numere de Sibiu s-a aruncat direct într-o mașină staționată cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea