FOTO / ȘTIREA TA: Poluare cu fum de la gunoaiele vecinului, în satul Mihoiești

Se presupune că trăim într-o societate civilizată. Dar, se mai întâmplă să existe, totuși, câteva persoane care nu țin cont de consecințele acțiunilor lor sau de felul în care acestea i-ar putea afecta pe cei din jur.

Așa se face că unii gospodarii decid să se debaraseze de gunoiul menajer, vegetal sau deșeuri în general dându-le foc pur și simplu, pentru că este mai rapid și mai eficient.

ELIT

Așa se întâmplă și în satul Mihoiești, orașul Câmpeni, unde, un cetățean a început curățenia de toamnă în ogradă. E drept că în ograda lui fiecare face ce vrea, dar vecinii se plâng că nu pot deschide geamul, nu pot aerisi casa fără să intre fumul și mirosul provenite de la arderea gunoaielor.

Multe materiale din plastic, din poliuretan sau din alte sintetice folosite în mobilierul de casă emană gaze toxice atunci când ard. Sunt deosebit de riscante pentru plămâni și pot cauza boli acute severe.

Îl informăm pe ”harnicul” locuitor al satului Mihoiești, că riscă să fie sancționat de pompieri. Iar amenzile nu sunt deloc mici. Poate așa, se gândește de două ori înainte, altfel va fi bun de plată!

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...