Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO / ȘTIREA TA: Poluare cu fum de la gunoaiele vecinului, în satul Mihoiești

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Se presupune că trăim într-o societate civilizată. Dar, se mai întâmplă să existe, totuși, câteva persoane care nu țin cont de consecințele acțiunilor lor sau de felul în care acestea i-ar putea afecta pe cei din jur.

Așa se face că unii gospodarii decid să se debaraseze de gunoiul menajer, vegetal sau deșeuri în general dându-le foc pur și simplu, pentru că este mai rapid și mai eficient.

Așa se întâmplă și în satul Mihoiești, orașul Câmpeni, unde, un cetățean a început curățenia de toamnă în ogradă. E drept că în ograda lui fiecare face ce vrea, dar vecinii se plâng că nu pot deschide geamul, nu pot aerisi casa fără să intre fumul și mirosul provenite de la arderea gunoaielor.

Multe materiale din plastic, din poliuretan sau din alte sintetice folosite în mobilierul de casă emană gaze toxice atunci când ard. Sunt deosebit de riscante pentru plămâni și pot cauza boli acute severe.

Îl informăm pe ”harnicul” locuitor al satului Mihoiești, că riscă să fie sancționat de pompieri. Iar amenzile nu sunt deloc mici. Poate așa, se gândește de două ori înainte, altfel va fi bun de plată!

[nggallery id=6110]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea