Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ȘTIREA TA: Podul ce leagă Ciumbrudul de Aiud, într-o condiție precară: parapeți lipsă, marcaj rutier inexistent, trotuar inaccesibil și siguranță zero

Adela Spătar

Publicat

în

Podul ce leagă Ciumbrudul de Aiud este într-o condiție precară: parapeți lipsă sau deteriorați, marcaj rutier inexistent, trotuar inaccesibil și siguranță 0.

Elementele de siguranță ale podului ce leagă Ciumbrudul și satele și comunele din apropiere de municipiul Aiud, sunt în stare avansată de deteriorare. Siguranța cetățenilor este zero, întrucât aceștia sunt nevoiți să circule pe partea carosabilă din cauza trotuarului inaccesibil care lasă de dorit. Parapeții podului sunt deteriorați sau lipsesc . De asemenea, nu există niciun fel de marcaj rutier. Lipsa de mentenanță în ceea ce privește podul pune în pericol siguranța trecătorilor.

 „Este o lipsă clară de mentenanță a podului. Atrag atenția instituțiilor abilitate, Consiliul județean Alba și a poliției rutiere.” a declarat un cititor al ziarulunirea.ro care a semnalat problemele cu care se confruntă locuitorii din zonă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea