FOTO/ȘTIREA TA: Podul ce leagă Ciumbrudul de Aiud, într-o condiție precară: parapeți lipsă, marcaj rutier inexistent, trotuar inaccesibil și siguranță zero

Podul ce leagă Ciumbrudul de Aiud este într-o condiție precară: parapeți lipsă sau deteriorați, marcaj rutier inexistent, trotuar inaccesibil și siguranță 0.

Elementele de siguranță ale podului ce leagă Ciumbrudul și satele și comunele din apropiere de municipiul Aiud, sunt în stare avansată de deteriorare. Siguranța cetățenilor este zero, întrucât aceștia sunt nevoiți să circule pe partea carosabilă din cauza trotuarului inaccesibil care lasă de dorit. Parapeții podului sunt deteriorați sau lipsesc . De asemenea, nu există niciun fel de marcaj rutier. Lipsa de mentenanță în ceea ce privește podul pune în pericol siguranța trecătorilor.

 „Este o lipsă clară de mentenanță a podului. Atrag atenția instituțiilor abilitate, Consiliul județean Alba și a poliției rutiere.” a declarat un cititor al ziarulunirea.ro care a semnalat problemele cu care se confruntă locuitorii din zonă.

Adela SPĂTAR

1 comentariu

Robert 12 septembrie 2019 at 19:39

Azi mîine nu ne mai trebuie avem autostrada. Bn ca avem pensionari de Lux in primării.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...