FOTO ȘTIREA TA: Peisaj urban de Alba Iulia. Trei cai frumoși pasc liberi pe scuarul din mijlocul drumului

cal pascut 1După porci, în mijlocul drumului la Alba Iulia ne întâlnim cu…caii. Cei care au circulat, duminică seara, pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, au avut parte de un peisaj mioritic. Decorul urbei a fost completat cu trei cai frumoși, care, lăsați nesupravegheați, au ajuns să pască pe scuarul ce desparte benzile de circulație.

Imaginile au fost surprinse și trimise pe adresa redacției de către un cititor ziarulunirea.ro: ”Cai liberi la păscut pe zona verde de separare a benzilor în dreptul OMV”, este mesajul care a însoțit fotografiile primite duminică, la ora 21.19.

Lăsând gluma la o parte, situația nu este de neglijat. Atât siguranța șoferilor participanți la trafic, a cailor și chiar a pietonilor care au circulat prin zonă, a fost pusă în pericol.

Sperăm totuși că proprietarul a recuperat animalele destul de repede și le-a dus acolo unde de fapt sunt în siguranță și le este locul: în grajd sau aretul gospodăriei proprii. Nu știm dacă acesta s-a ales și cu o amendă, însă ar merita-o cu prisosință, ca să-i fie învățătură de minte.

Astfel de situații au mai fost semnalate în oraș. În urmă cu ceva timp, tot Bulevardul Republicii a fost locul perfect de promenadă pentru doi porci care se plimbau nestingheriți printre mașini.

 Citiți și Atenție la porci! Se plimbă pe un bulevard din Alba Iulia – FOTO

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

fane de la sifoane 16.05.2016 at 9:14

unde-s ciumpalacii aia care urlau anii trecuti ineptia cu Alba Iulia Capitala Culturala Europeana? Poate Capitala Cortorara….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...