Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: Patru localnici din Scărișoara, ”îngeri păzitori” pentru tanti Mărioara, o bunică izolată de zăpezi, din cătunul Sfoartea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unii dintre moți nu-și uită semenii și încearcă să-i ajute cum pot, chiar dacă asta înseamnă să meargă drum lung pe jos și cărând greutăți în spate, prin zăpadă uriașă, pe cărări bătute doar cu piciorul pentru că utilajele de deszăpezire ale autorităților le-au ocolit.

Asta au făcut și 4 localnici din Scărișoara care nu au uitat că tanti Mărioara, o femeie de 70 de ani, trăiește singură și izolată în cătunul Sfoartea. Cei patru au renunțat la câteva ore de stat la căldură și s-au încărcat cu câte o legătură de lemne, apă și alimente și au pornit voinicește în ajutorul femeii. Odată ajunși la ea au tăiat lemnele și le-au aranjat frumos, astfel încât bunica să le aibă la îndemână, iar apoi au plecat înapoi spre casele lor, mulțumiți că, măcar pentru o vreme, tanti Mărioara va avea un trai mai ușor.

Într-o lume normală, întâmplarea de mai sus nu ar fi ajuns o știre de ziar, însă în lumea noastră, în care bunătatea și grija pentru semeni e lucru rar, sperăm să îndemne mai multă lume să facă gestul simplu pe care l-au făcut cei patru moți din Scărișoara.

[nggallery id=6724]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea