Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Parcări de ”bizoni” în Alba Iulia. Șoferii au ajuns să blocheze până și intrările din blocuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unii șoferi continuă să-și etaleze nepăsarea și lipsa de bun simț când își parchează mașinile, în ciuda faptului că tot mai multe incidente de acest fel sunt semnalate, atât în presă, cât și pe site-urile de socializare.

parcare1parcare2

 

 

 

 

 

Se pare că la mare căutare sunt, mai nou, spațiile de la intrarea în blocuri care, așa cum știe toată lumea, ar trebui lăsate libere, atât pentru accesul locatarilor, dar și pentru utilizarea lor în cazul unei urgențe.

Un astfel de exemplu de parcare ”nesimțită” ne-a fost sesizat de un cetățean care ne-a trimis poze și următorul mesaj:

”Cum găsește albaiulianul un pic de loc de parcare hop și el cu mașina acolo. Problema este că unii șoferi chiar nu se uită unde parchează. Pozele sunt făcute pe str. 9 Mai. Chiar așa am ajuns să parcam pe un loc privat la intrarea în bloc? Mai grav este că un părinte cu copil și cărucior oare cum poate urca trepetele atatâ timp cât ele sunt blocate de niște bizoni din trafic? Daca locatarii l-ar fie blocat mașinile oare cum se simțeau șoferii?”, ne-a scris albaiulianul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea