Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Parcare ”Made in Câmpeni” – Timp de 3 ore, o mașină a staționat pe o trecere de pietoni, într-o intersecție, pe contrasens

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ciuda nenumăratelor articole apărute în presă și a fotografiilor postate tot mai des pe rețelele de socializare, unii șoferi continuă să ignore regulile de circulație și chiar regulile de bun-simț, fără teamă că vor fi sancționați de autorități sau pur și simplu de cetățenii deranjați de astfel de atitudini sfidătoare.

Este firesc ca aceștia din urmă să concluzioneze că respectivele situații apar și din cauza lipsei de reacție a autorităților.

Cel mai ”proaspăt” exemplu ne-a fost semnalat din Câmpeni, unde un autoturism a staționat timp de 3 ore pe o trecere de pietoni:

”Câmpeni… 03.11.2016… orele 10.00 – 13.00. Nu e destul că e foarte aglomerat. Nu e destul că tot centrul orașului e plin de săpături… acum se mai parchează și „random”, după placul fiecăruia. Iar poliția „doarme liniștită și adânc” ca întotdeauna. P.S.: ȘI semn de „accesul interzis”; ȘI pe contrasens; ȘI pe trecere de pietoni; ȘI în intersecție”, ne-a scris cetățeanul care ne-a trimis fotografia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea