Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Parcare „la țanc”, în Alba Iulia. Bizonul, bucata de gresie și lipsa de respect față de semeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Parcare „la țanc”, în Alba Iulia. Bizonul, bucata de gresie și lipsa de respect față de semeni

O vorbă românească „sfântă” zice : de ce să pui șurub unde poți să legi cu sârmă. Nici că ar putea să fie mai adevărată decât în cazul de față.

Este lezne de înteles că spațiile pietonale dintre clădiri nu au fost create dintr-un moft și că acestea au o anumită utilitate, iar ultima pe lista priorităților ar fi parcarea unui autoturism.

Să presupunem, prin absurd, că o mamă cu un copil în cărucior ar încerca să traverseze aleea pietonală dintre clădiri, crede cineva ca ar avea sorți de izbândă?

Să presupunem, prin absurd, că în proximitate o ambulanță sau o mașină de pompieri intervin într-o situație de urgență, crede cineva ca ar avea sorți de izbândă?

Să presupunem, că o persoană cu handicap ar încerca să traverseze aleea pietonală dintre clădiri, crede cineva ca ar avea sorți de izbândă?

I-ai „julit” pe toți de mai sus, nu ți-a păsat, te-ai asigurat ca nu cumva ca mașina ta să se zgârie, când ai folosit o bucată de gresie pe post de senzor de „parcare” și ieșire din „parcare”, iar la final nu putem decât să te întrebăm : dacă copilul din cărucior ar fi fost al tău, dacă ambulanța ar fi intervenit pentru tine, dacă persoana cu handicap ți-ar fi fost mamă?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea