Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Parcare de ”barosan” la Alba Iulia: „Ultimele modele de mașini vin la pachet cu o doză înzecită de nesimțire și tupeu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

parcare barosanUnii șoferi din Alba Iulia continuă să sfideze cele mai elementare reguli de bun simţ atunci când își parchează mașina. Fără a se gândi măcar o clipă că pietonii nu mai au pe unde trece, un șofer ”barosan” și-a parcat bine-mersi mașina în fața porții, pe trotuar.

După cum se poate vedea în imagine, e imposibil pentru o persoană mai corpolentă, și nu numai, să treacă prin partea dreaptă pe lângă maşină. Singura soluţie ar fi mersul pe stradă, ceea ce ar pune viața în pericol pietonilor.

Nervos de ce i-a ieșit în cale, un cititor al ziarului Unirea a trimis pe adresa redacției imaginea însoțită de un scurt text: ”Se pare că ultimele modele de mașini  vin la pachet cu o doză înzecită de nesimțire și tupeu”.

O parte din cititorii ziarului Unirea s-au transformat în paparazzi și trimit mai mereu fotografii cu parcări pe trecerile de pietoni, pe locurile rezervate persoanelor cu handicap sau în alte zone interzise. Vă încurajăm să trimiteți în continuare, pentru a descuraja parcările neregulamentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea