Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| O nouă stație pentru taxiuri, amplasată ”strategic” pe o stradă deja aglomerată din Alba Iulia. Care a fost motivul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| O nouă stație pentru taxiuri, amplasată ”strategic” pe o stradă deja aglomerată din Alba Iulia. Care a fost motivul

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției mai multe imagini cu noua stație pentru taxiuri, plasată pe ambele părți ale străzii Arieșului, în zona magazinului Dacia din cartierul Ampoi 3, Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Această stație a apărut la propriu peste noapte, este plasată pe spațiul destinat pietonilor pe ambele părți ale străzii.

Surse din cadrul primăriei spun că aceasta a fost singura variantă pe care angajații primăriei au gasit-o pentru a asigura taximetriștilor loc de staționare, pe perioada lucrărilor desfășurate pe Bulevardul Republicii.

Despre strada Arieșului se cunoaște deja faptul că, la orele de vârf, este o stradă extrem de circulată.

Stația de autobuz, mutată de asemenea

”Da, vor fi relocate si stațiile de autobuz, exact ca și pe sectoarele aflate deja în lucru. Doar statiile de așteptare. Preluarea călătorilor va fi făcută de pe traseul stabilit, nu de pe străzile lăturalnice.”, mai spun sursele pentru ziarulunirea.ro.

În oraș există și exemple de stații de autobuz care nu au putut fi relocate, fiind pur și simplu anulate de pe rutele autobuzelor, spre confuzia cetățenilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea