// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Nesimțire crasă la Alba Iulia! Tineri, surprinși în timp ce mâncau semințe și scuipau cojile pe jos, în autobuz

Nesimțire crasă la Alba Iulia! Doi tineri au fost surprinși în timp ce mâncau semințe și scuipau cojile pe jos, în autobuz. 

Mitocănia urbană în forma ei cea mai pură! Doi tineri care ronțăiau semințe și scuipau cu tupeu cojile pe jos au fost fotografiați de către un călător care folosea același mijloc de transport în comun cu ei.

Omul revoltat a pus mâna pe telefon și i-a pozat pe tinerii prost crescuți, care stăteau pe banchete din autobuz și își vedeau liniștiți de șueta lor garnisită cu degustări repetate de „bomboane agricole”.  În jurul lor  se pot vedea zăcând împrăștiate cojile de semințe azvârlite printre dinți.

“Când nu îți pasă de nimic…în mijlocul de tansport în comun asta se întâmplă în secolul XXI. Doi băieți, care se pare ca nu au cei 6 ani de acasă, mănâncă semințe și aruncă pe jos ca la un meci de fotbal”, a scris cititorul ziarulunirea.ro care a trimis imaginile pe adresa redacției.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Răspunsuri la FOTO ȘTIREA TA: Nesimțire crasă la Alba Iulia! Tineri, surprinși în timp ce mâncau semințe și scuipau cojile pe jos, în autobuz

 1. dolfi 21.02.2018 la 20:02

  daca nu erau mexicani, erau cocalari manelizati si indobitociti! Cand a zis-o chioru’ ca scoala scoate tampiti numa nu i-am dat in cap. 28 de ani de Cleptocratie Neocomunista.
  Daca ii controla de bilet, mare minune sa fi avut.
  Apropo, Mexicanii aia care urca si coboara din “zona” Flips sunt vreodata controlati de bilete?

  • Dumitru 21.02.2018 la 20:42

   La scoala inveti matematica, lb.romana, biologie, fizica, chimie, etc… Bunul simt trebuie invatat in familie.

 2. Tara lui Papura Voda 21.02.2018 la 22:07

  Pai din moment ce pe Mamut, langa bancile din apropierea pistei de bicicleta, specimenele fac acelasi lucru avand cosurile fie in spatele lor, fie in fata lor la nici 3 pasi, n-ar trebui sa fie de mirare ca le scuipa si in autobus, unde nu sunt cosuri. Nu ?!?
  La astia sa le rupi cocoasa cu parul, nu alta!

 3. Robin Hood 21.02.2018 la 22:25

  Sportul national la romani: mancatul semintelor condimentat cu scuipaturi, manele, bere si MULTAAAA NESIMTIRE! Ce e de facut cu astia? Dar cu aia ce arunca gunoaiele la intamplare peste tot? Eu stiu ce ar trebui, dar n-am voie sa zic!!!

 4. Titirca inima rea 22.02.2018 la 3:08

  Pe baza fotografiilor,autoritatile competente se pot autosesiza si sa le dea o amenda, de cand aud de scuipat semintele pe jos mai bine le inghit.
  Daca vrem o tara ca in vest, pentru astfel de comportament toleranta trebuie sa fie 0!

 5. Ovi 22.02.2018 la 7:12

  Puse camere video in autobuz, vazut-taxat, iar despre mexicani ce sa zici, in cca 30 de ani nu o sa mai vezi urma de roman in tara noastra.

 6. Eu 22.02.2018 la 7:53

  Incredibil.Si unul dintre ei are si o doza cu bere.Unde or fi trait pana azi?

  • Coco 22.02.2018 la 20:28

   Poate se civilizeaza dupa ce se face investitie superba in zona Lumea Noua. O sa fie o zona superbaaa. Pai si consumul de alcool de cand este permis in autobuze si loc public. Aaaalllloooooo gardienii localii, sunteti prea ocupati cu ridicarea masiniilor, restul undeee suntetii? Va ascundeti? Parerea mea la cati bani iau cei de la politia (gardienii) locali ar putea sa fie cate unul in autobuze sa se plimbe impreuna cu controlorii si sa protejeze locuitorii de jigodii ca astia si nu ar mai fi si furturi in autobuze.