Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO| Știrea ta: Nemulțumiri în legătură cu reabilitarea energetică a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia. Cabinetele medicale nu au fost incluse în proiectul investiției din fonduri europene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiectul de reabilitare energetică pe fonduri europene a Liceului cu Program Sportiv din municipiul Alba Iulia lasă pe dinafară cele două cabinete medicale ale unității de învățământ. Nemulțumirile nu se opresc aici, dotările celor două încăperi unde ajung elevii și profesorii fiind inferioare celor necesare unui act medical eficient.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia a câștigat proiectul european de reabilitare de 6,4 milioane de euro. Au fost scoase ușile claselor și băilor pentru a fi înlocuite, dar ușile celor două cabinete medicale care sunt mai vechi de 35 de ani nu vor fi schimbate, din motivul că nu sunt incluse în proiect.

De mai bine de 3 ani medicii cabinetelor medicale au cerut fișiere care lipsesc cu desăvârșire, iar fișele stau pe geam în bătaia soarelui și se degradează. Au fost cerute dulapuri noi, deoarece cele vechi sunt foarte ruginite și scârțâie, dar mereu răspunsul a fost că nu sunt fonduri, deși școala este obligată să asigure toate cele necesare cabinetului medical conform Ordinului Nr.5298/1668.

Unul din cabinete are jaluzele improvizate din hârtie deoarece nici pentru jaluzele nu sunt bani. A fost cerut un laptop și o imprimantă pentru a putea furniza materiale pentru educația copiilor, dar au primit doar un calculator foarte vechi care abia merge. Cabinetele medicale nu fac parte din școală?

Pe acolo trec toți copiii din școală, profesorii, directorii, părinții și nu numai. Dacă așteptările din partea personalului medical sunt mari, oare nu ar fi corect și frumos să se asigure condiții decente de muncă? Vara intre orele 13:00 și 18:00 abia se poate respira din cauza căldurii, deoarece soarele bate direct în geamuri.” se arată într-un mesaj primit pe adresa redacției online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea